Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00
Afspraken mogelijk buiten deze tijden

Starkey Livio AI hoortoestel

Het Starkey Livio AI hoortoestel is ‘s werelds eerste ‘Healthable™’ dat de hersenen en de gezondheid van het lichaam volgt. De Livio AI-hoortoestellen zijn revolutionair en zijn het eerste hoortoestel dat ook door mensen zonder gehoorschade kunnen worden gedragen. Daarom wordt het niet langer een hoortoestel, maar een ‘wearable’ of ‘healthable’ genoemd.

De Starkey Livio AI komt overeen met de Marvel Phonak Marvel-serie. De hoortoestellen hebben veel overeenkomende functionaliteiten, maar de Starkey Livio AI gaat verder dan de functionaliteiten van Phonak Marvel. Het hoortoestel kan, behalve alles wat met horen te maken heeft, in 27 talen verstaan en live vertalen, de hartslag meten én gezondheidsadvies geven en nog veel meer. Het hoortoestel is als beste getest met spraak in rumoer (spraakverstaan).

Wat maakt de Starkey Livio AI zo revolutionair?

Het Starkey Livio AI hoortoestel is revolutionair door de vele sensoren in combinatie met artificial intelligence (AI) – kunstmatige intelligentie. Door AI kunnen de gehoorapparaten taken uitvoeren, waarvoor normaal gesproken menselijke intelligente vereist is. Het hoortoestel onderscheid zich met de volgende functionaliteiten:

  • Hartslagmeter*
  • Vertaling in 27 talen**
  • Traceerbaar én een alarmsysteem wanneer je valt
  • Thrive™ Virtual Assistant: ‘voice’ vragen stellen
  • Voice-to-text-transcriptie
  • Op afstand aanpasbaar
  • Als beste getest met spraak in rumoer (spraakverstaan)
  • 5 jaar garantie
  • Optie: oplaadbare variant

Een goed gehoor is maar één onderdeel van een goed, gezond leven. Dit hoortoestel geeft je ook advies over de rest van je welzijn. Hieronder zullen we de unieke functionaliteiten uitgebreid beschrijven.

Hartslagmeter*

Zoals eerder gezegd, wordt de Starkey Livio AI ook wel een healthable genoemd. Het hoortoestel kan namelijk voorzien worden van een hartslagmeter*. Door de vele sensoren in het hoortoestel kan het hoortoestel je aan het einde van de dag vertellen of je genoeg beweging hebt gehad. Is dit niet het geval? Dan weet je dat je de volgende dag meer moet bewegen om zo een gezondere levensstijl te ontwikkelen.

*Uitsluitend in combinatie met de Oplaadbare Livio AI 2400 RIC R.

Vertaling in maar liefst 27 talen**

Gek op reizen, maar vind je het lastig om je in het buitenland verstaanbaar te maken? Daar brengt de Starkey Livio AI verandering in. Het hoortoestel kan maar liefst 27 talen verstaan! Wanneer je met iemand in gesprek bent, analyseert je healthable de taal van je gesprekspartner. Vervolgens wordt het gesprek in het Nederlands in je oor vertaald. Natuurlijk wil je dan kunnen terugpraten en ook dat is mogelijk. Praat terug tegen deze persoon in het Nederlands en laat de vertaling via de Starkey Thrive app aan je gesprekspartner lezen. De vertaling wordt als het ware als een ondertiteling in de app zichtbaar.

Door deze revolutionaire ontwikkeling zal het hoortoestel niet alleen door slechthorenden worden gedragen. Ook met een goed gehoor kan dit hoortoestel moeizame gesprekken in een vreemde taal voorkomen!

**Alleen in combinatie met een iPhone

Traceerbaar én een alarmsysteem wanneer je valt

Dementie kan ervoor zorgen dat mensen soms in verwarde toestand niet meer weten waar ze hun hoortoestellen hebben neergelegd. Gelukkig is de Starkey Livio AI traceerbaar. Daardoor kunnen de hoortoestellen via de Thrive app in Google Maps worden gevonden. Een andere mogelijke situatie is dat de persoon valt en geen hulp kan krijgen, omdat er geen mensen in de omgeving zijn. Wanneer de persoon valt, wordt er via het alarmsysteem een bericht gestuurd naar maximaal drie contactpersonen. De contactpersonen krijgen een melding dat de persoon gevallen is én waar hij of zij zich bevindt. De gevallen persoon krijgt direct een melding in het oor te horen dat de berichten verstuurd én ontvangen zijn. Daardoor weet hij of zij dat hulp onderweg is!

Thrive™ Virtual Assistant

Heb je tijdens het dragen van de Starkey Livio AI vragen over het toestel? Door tweemaal op het hoortoestel te tappen, kun je vragen stellen over de functionaliteiten van je healthable. Het antwoord wordt door middel van voice in je hoortoestel verteld.

Binnenkort is ook Google Assistant voor dit hoortoestel beschikbaar. Hierdoor kun je vragen stellen over veel meer dan alleen je hoortoestel. Vraag bijvoorbeeld wat de weersverwachting is of wat de snelste route naar huis is.

Voice-to-text-transcriptie

Wanneer je een belangrijk gesprek hebt, bijvoorbeeld bij de dokter, kun je je soms door de grote hoeveelheid informatie achteraf niet meer goed herinneren wat er précies is verteld. De Starkey Livio AI onthoudt dit voor je. De healthable kan de uitslag of informatie van de dokter opnemen en deze vervolgens omzetten naar een uitgeschreven tekst. Laat dit naar jezelf mailen en lees nog rustig even na wat er is gezegd.

Op afstand aanpasbaar

Stel, je zit in een restaurant en je kunt het gesprek van je gezelschap niet goed verstaan, omdat de instellingen van je hoortoestel niet goed zijn. Bij veel andere hoortoestellen is er op dat moment niet veel aan te doen, waardoor je de dag erna bij de audicien langs gaat. De Starkey Livio AI is wél op afstand aanpasbaar. Dit betekent dat je contact kunt opnemen met je audicien om de instellingen aan te passen.

Neem contact op met de audiciens van Online Hoortoestel, geef door wat er moet worden veranderd en laat het direct aanpassen. Vervolgens kun je ons laten weten of je na de aanpassingen wel of niet tevreden bent. Je bent daardoor zeker dat je hoortoestel nu wel de goede instellingen heeft!

Service van Online Hoortoestel

Het Starkey Livio AI hoortoestel is uitgeroepen tot het beste hoortoestel bij gesprekken in rumoerige situaties (spraakverstaan). Gaat je hoortoestel stuk? Dan heb je maar liefst 5 jaar garantie op accu én speakers. Dit in tegenstelling tot andere merken, waar de garantie vaak maximaal 1 jaar is.

Ben je na het lezen van het unieke Starkey Livio AI hoortoestel enthousiast geworden en ben je benieuwd wat dit hoortoestel jou kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag!

Toon meer Toon minder
Dit bekeek je eerder