0,00
0

 Garantie & Reparatie

Wat houdt de garantie in bij Onlinehoortoestel.nl? 

Op alle hoortoestellen uit ons assortiment zit standaard zowel 2 jaar fabrieksgarantie als verkoopgarantie vanaf de dag van aankoop. Alle hoortoestellen hebben het eerste jaar wereldwijde garantie. Mocht je binnen de garantietermijn een defect ontdekken aan je hoortoestel, dan wordt dit kosteloos gerepareerd. Natuurlijk wordt er onderzocht of dit hoort bij normaal gebruik of dat het defect komt door onoordeelkundig handelen.

Daarnaast hebben alle accessoires en opladers een standaardgarantie van 2 jaar. Voor de speakers van hoortoestellen geldt er een garantie voor 1 jaar.
Naast de fabrieksgarantie, geldt uiteraard ook de wettelijke garantie. De wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

De fabrieksgarantie en de eventuele bijgekochte garantie doen geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

Je kunt de garantie van je hoortoestel verlengen. Tijdens het bestellen van je hoortoestellen kun je kiezen voor extra 2 - 5 jaar lang garantie. De extra garantie kost 99 euro per hoortoestel of 199 euro per hoortoestel buiten de EU. Hierdoor ben je naast de 2 jaar standaardgarantie 3 jaar langer verzekerd tegen defecten. Zowel voor fabrieksgarantie als aankoopgarantie. Ben je vergeten om binnen de 2 jaar standaardgarantie de 2 - 5 jaar extra garantie te bestellen? Geen probleem. Klik hieronder om de garantie te verlengen voor 1 of 2 hoortoestellen.
 

Bescherm je hoortoestellen voor 5 jaar

Wat geldt als garantiebewijs?

Het aankoopbewijs geldt als garantiebewijs! Dit geldt ook voor de 2 - 5 jaar lang garantieservice van Onlinehoortoestel.nl. De garantie is berekend vanaf de dag van aankoop op de factuur. De relevante factuur kan je terugvinden in jouw persoonlijke account. Log in om de factuur te bekijken.

Retourperiode van een defect hoortoestel

De retourperiode van een hoortoestel is 60 dagen en van accessoires en onderdelen 14 dagen na ontvangst. Wanneer je een defect product hebt binnen de retourperiode, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Is je product buiten de retourperiode, lees dan onze pagina: Hoe werkt het reparatieproces?

Lees onze retourvoorwaarden

Wat zijn de kosten van een reparatie?

 

De kosten van de reparatie zijn gratis als dit binnen het garantietermijn valt. Tenzij er sprake is van onoordeelkundig gebruik, dan zijn er wel kosten verbonden aan de reparatie.

Daarnaast rekenen we een vaste reparatieprijs voor hoortoestellen die maximaal 5 jaar oud zijn, zie hieronder. Is jouw hoortoestel ouder? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een offerte op maat.

Valt de reparatie van je hoortoestel buiten het garantietermijn? Dan bedraagt de vaste prijs €145,- per toestel per reparatie (excl. verzendkosten en mogelijke inklaringskosten). Ook hierbij geldt; is het toestel door onbehoorlijk gebruik defect geraakt, dan zijn hier hogere kosten aan verbonden. Bij Onlinehoortoestel.nl kun je 3 jaar extra garantie afsluiten tegen een bedrag van €99,- binnen de EU en €199,- voor buiten de EU, ongeacht het aantal reparaties. 

Hoe meld ik een defect product?

Bij onze klantenservice kun je aangeven dat je product defect is of mankementen vertoont. In het geval van een hoortoestel, kan er ook iets anders aan de hand zijn. Zo komt het vaak voor dat het filter verstopt is geraakt door oorsmeer, dat de luidspreker (speaker) defect is of dat er vocht in het hoortoestel zit. We vragen dan ook altijd om bij een defect hoortoestel eerst even onze checklist te doorlopen voordat je een defect meldt. Klik op de knop hieronder om zelf de checklist af te werken waardoor je de meest voorkomende problemen direct zelf kunt oplossen. 

Controleer de checklist

Is je hoortoestel na het doorlopen van deze checklist toch nog defect? Check dan onze pagina:

Hoe werkt het reparatieproces?

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down