Hoortoestellen voor een reislustige levensstijl

Of u nu de bruisende straten van een wereldstad verkent of de schoonheid van afgelegen natuurgebieden ontdekt, onze hoortoestellen bieden reizigers de mogelijkheid om elk geluid van hun reis te ervaren met helderheid en nauwkeurigheid. Geniet van een optimale luisterervaring en comfort tijdens het reizen.

Reizen met hoortoestellen

Hoortoesteldragers hoeven geen afstand te nemen van hun reislustige levensstijl. Dankzij de geavanceerde technologieën in hedendaagse hoortoestellen, kunnen hoortoesteldragers de wereld verkennen met de zekerheid dat ze elk geluid kunnen horen. Geniet van de melodieën van lokale straatmuzikanten tot de kalmerende geluiden van de oceaan.

Waarom u met uw gehoorapparaten op reis kan

Gehoorapparaten hoeven geen beperking te zijn voor uw reislustige levensstijl. Reis de wereld rond met vertrouwen dat uw gehoorapparaten uw unieke reiservaringen zullen verbeteren.

  • Verbeterde luisterervaring: Gehoorapparaten bieden verschillende luistervaringen die zijn afgestemd op verschillende omgevingen, zoals een drukke straat, een restaurant of een rustige omgeving. De hoortoestellen passen automatisch de instellingen aan om de luisterervaring te optimaliseren. 
  • Flexibele Stroomopties: Of u nu afhankelijk bent van hoorbatterijen of een oplaadbaar toestel heeft, uw gehoorapparaten voorzien van stroom is eenvoudig, zelfs onderweg. Met oplaadbare toestellen hoeft u zich geen zorgen te maken over het meenemen van reservebatterijen, terwijl batterijgevoede apparaten u de vrijheid geven om overal te reizen zonder afhankelijk te zijn van stopcontacten.
  • Waterbestendigheid: Tegenwoordig zijn er gehoorapparaten, zoals de Phonak Life hoortoestellen, die waterbestendig zijn. Deze hoortoestellen zijn bestendig tegen vocht en zweet. U kunt met deze waterdichte hoortoestellen dus ook zwemmen.
  • Draagcomfort en Duurzaamheid: Gehoorapparaten zijn ontworpen voor langdurig comfort en duurzaamheid, zelfs tijdens lange reizen of avontuurlijke activiteiten. Met comfortabele ontwerpen en hoogwaardige materialen kunt u uw hoortoestellen de hele dag dragen.
  • Connectiviteit met Reisaccessoires: Wij bieden gehoorapparaten aan die compatibel zijn met reisaccessoires, zoals draadloze microfoons of uw smartphone. Wilt u tijdens uw autorit uw hoortoestellen willen verbinden met uw auto om de route via uw hoortoestellen te horen, of telefoonoproepen willen ontvangen? Geen probleem, dit kan met hoortoestellen die beschikken over de directe streaming functie. 
  • Vertaalfunctie: Onze hoortoestellen voor reisliefhebbers kunnen in maar liefst 27 talen vertalen! Wanneer u met iemand in gesprek bent, analyseert uw hoortoestel de taal van uw gesprekspartner. Vervolgens wordt het gesprek in het Nederlands in uw oor vertaald. Door deze revolutionaire ontwikkeling zal het hoortoestel niet alleen door slechthorenden worden gedragen, maar ook met een goed gehoor kan dit hoortoestel moeizame gesprekken in een vreemde taal voorkomen. 

Image 38465330708773

Geniet van optimale luisterervaring tijdens het reizen

Ontdek de handige functies van onze hoortoestellen die speciaal ontworpen zijn voor reizigers. Van ruisonderdrukking tot draadloze connectiviteit, onze hoortoestellen bieden alles wat u nodig heeft om elk moment van uw reis te omarmen met kristalhelder geluid en comfortabele pasvormen.

Onze hoortoestellen voor reislustige levensstijlen passen automatisch de geluidsinstellingen aan verschillende luisteromgevingen aan. Hierdoor hoeft u niet handmatig uw gehoorapparaten aan te passen wanneer u van de ene naar de andere omgeving gaat, wat vooral handig is tijdens het reizen wanneer u op verschillende plekken komt.

Contact met Onlinehoortoestel.nl

Bent u iemand die van reizen houdt en heeft u interesse in het gebruiken van een hoortoestel, speciaal voor reislustige levensstijlen? Ontdek ons aanbod hoortoestellen voor reislustige levensstijlen dan direct online of neem contact met ons op! Wanneer u nog niet helemaal zeker weet welk gehoorapparaat bij u past, kunt u onze online hoortest doen. Deze gratis gehoortest kunt u gemakkelijk achter de computer uitvoeren.

Vragen over onze service? Stel een vraag aan onze klantenservice of lees onze veel gestelde vragen en algemene voorwaarden.