Waarom Online Hoortoestel een goede keus is

Kent u dat gevoel, dat het bezoeken van een audicien soms meer gedoe is dan het waard is? De beperkte openingstijden, hoge prijzen, en het gevoel afhankelijk te zijn van iemand anders voor zoiets cruciaals als uw gehoor? Bij Online Hoortoestel denken we dat dit anders kan, en hieronder leggen we uit waarom wij denken dat u bij ons goed zit:

Obstakels bij traditionele audiciens

  • Niet altijd bereikbaar: Het komt vaak voor dat audiciens niet beschikbaar zijn in het weekend of in de avonduren, zelfs overdag kunt u niet altijd meteen geholpen worden.
  • Hoge kosten: De prijzen bij traditionele audiciens kunnen nogal schrikken zijn. Dat vinden wij ook.
  • Het wachten: Afhankelijk zijn van iemand anders voor uw gehoor, voelt niet echt als vrijheid.

De gevolgen voor u

  • Niet optimaal kunnen horen: Als u moet wachten op een afspraak, betekent dat soms dat u niet goed hoort. Erg vervelend.
  • Teveel betalen of niet tevreden zijn: Door de hoge kosten kiest u misschien voor een hoortoestel dat niet helemaal voldoet aan uw wensen.
  • Het gevoel hebben vast te zitten: Niemand wil zich afhankelijk voelen, zeker niet als het om iets essentieels gaat zoals horen.

Onze aanpak

Bij ons vindt u alleen topkwaliteit hoortoestellen tegen eerlijke prijzen. Wij zorgen ervoor dat deze optimaal is ingesteld op uw gehoor op basis van uw audiogram en sturen deze gebruiksklaar binnen een week naar u toe.

Met ons online platform bent u volledig uitgerust om zelf voor uw gehoor te zorgen. En als u ons nodig heeft, zijn we 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar. Zo hoort dat.

Niet tevreden? U kunt het hoortoestel binnen 60 dagen terugsturen en krijgt zonder gedoe uw geld terug.

Waarom u niet hoeft te twijfelen

Onze hoortoestellen worden afgesteld op uw echte leven, niet in een stille geluidsdichte ruimte in een hoortcentrum. Dat verschil merkt u direct.

Maak (tegen een kleine betaling) gebruik van onze reserve-set zodat u geen seconde zonder goed werkend hoortoestel zit in het geval van een defect. We sturen de reserve-set direct mee bij bestelling van uw hoortoestellen.

Binnen de eerste 60 dagen stellen we de instellingen gratis voor u bij. Bevalt het hoortoestel u niet? Terugsturen is heel eenvoudig.

Onze experts staan elke dag tot 22:00 uur voor u klaar met advies en ondersteuning.

Bij Online Hoortoestel hebben we één missie: ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen toegang hebben tot een goed gehoor. Goed horen moet bereikbaar zijn voor iedereen, dat vinden wij. Zo simpel is het bij ons.