Image 38441400664357

In lijn met onze missie om goed horen toegankelijk te maken voor iedereen, bieden wij tweedehands premium refurbished gehoorapparaten aan. Deze worden allemaal door een audicien handmatig gecontroleerd op 18 verschillende punten. Eventuele onderdelen die niet door de keuring heen komen, worden vervangen. Na deze controle en eventuele reparaties wordt het hoortoestel weer voorzien van 1 jaar garantie en is deze weer zo goed als nieuw.

Assortiment tweedehands gehoorapparaten

Ons assortiment tweedehands gehoorapparaten verandert elke dag. Wil je weten welke wij op dit moment aanbieden? Stuur ons een mail met een korte omschrijving van het soort gehoorapparaat waar je naar op zoek bent. Wij kijken graag met je mee voor de beste hooroplossing!


 

Waarom kiezen voor een tweedehands gehoorapparaat

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor zouden kunnen kiezen om een tweedehands gehoorapparaat te kopen. Hier zijn enkele mogelijke voordelen van het kopen van een tweedehands hoortoestel:

Kostenbesparing: Tweedehands gehoorapparaten zijn over het algemeen goedkoper dan nieuwe. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn als je op zoek bent naar een betaalbare oplossing voor gehoorverlies.

Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor tweedehands producten draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en help je het milieu te ontlasten.

Modellen van eerdere generaties: Soms zijn oudere modellen hoortoestellen nog steeds effectief en kunnen ze geschikt zijn voor bepaalde gehoorbehoeften.

Vragen over tweedehands gehoorapparaten

Is het kopen van een tweedehands gehoorapparaat net zo goed als een nieuwe?

  • Ja, omdat de hoortoestellen door een gecertificeerde audicien wordt gecontroleerd op 18 verschillende punten, krijgt het toestel het ‘premium refurbished hearing aid’ keurmerk. Dit keurmerk wordt alleen gegeven als het hoortoestel net zo goed presteert als de nieuwe variant. 

Wat voor garantie zit er op een tweedehands gehoorapparaat?

  • Wij vernieuwen de garantie van 1 jaar fabrieksgarantie kosteloos. Je kunt er ook gelijk voor kiezen om de garantie te verlengen tegen extra kosten. 

Waarop wordt het hoortoestel gecontroleerd?

  • Een gecertificeerde audicien controleert het hoortoestel op 18 verschillende punten. Niet alleen de inhoudelijke techniek, maar ook de behuizing en eventueel aanwezige luidspreker (speaker).