interviews

Van leek naar hoorspecialist

Van leek naar hoorspecialist

Mijn naam is Minka en ik ben 17 jaar oud. Dit jaar moest ik voor mijn studie stage lopen bij een bedrijf. Ik had geen idee wat ik precies wilde doen. Wat ik wel wist, is dat ik het erg leuk vind om met sociale media en marketing bezig te zijn. Uiteindelijk kwam ik bij Online-HearingAids.com terecht. In eerste instantie wist ik niet wat er interessant zou zijn aan hoortoestellen, want wie wil er nou een hoortoestel? Maar toen ik contact opnam, was ik meteen verbaasd wat je ermee kunt doen.

Sommige hoortoestellen kunnen bijvoorbeeld 27 talen begrijpen en vertalen, de hartslag meten, gezondheidsadvies geven en nog veel meer. Maar er zijn ook hoortoestellen die heel klein en onzichtbaar zijn. Ik denk dat veel mensen dit helemaal niet weten, terwijl ik denk dat dit soort dingen een hoortoestel veel prettiger maken en het dus belangrijke informatie is. Ik denk dat mensen met gehoorverlies door dit soort dingen veel minder huiverig zijn om een ​​hoortoestel aan te schaffen.

Wat doen ze bij Online-HearingAids.com
Met Online-HearingAids.com proberen ze er steeds vaker voor te zorgen dat je niet naar de audicien hoeft te reizen, maar dat je gewoon vanuit huis een hoortoestel kunt kopen, en dat je thuis kunt blijven als het hoortoestel moet worden aangepast.

Er komt nu iets nieuws uit, zodat u dat kunt doen. Er is nu een nieuw apparaatje dat je kunt kopen, zodat je gewoon thuis kunt blijven om je hoortoestel aan te passen. Persoonlijk vind ik het heel interessant om te zien hoe ze hier manieren proberen te bedenken zodat je steeds meer vanuit huis kunt doen, zonder dat je ergens heen hoeft.

Wat vind ik er nu van?
Ik vind het erg leuk om te zien hoe dit bedrijf zich ontwikkelt en groeit via internet. Toen ik hier niet stage liep, had ik niet verwacht dat hoortoestellen echt leuk en interessant zouden zijn, maar mijn mening is compleet veranderd! Ik hoop dat dit meer mensen kan overkomen, en dat het leuk zal zijn om een ​​hoortoestel te krijgen in plaats van iets vervelends waar je bang voor bent. Ik ben nog geen echte hoorspecialist, maar ook geen leek meer!