innovaties

Waarom iedereen in 2023 zijn hoortoestel online koopt

Waarom iedereen in 2023 zijn hoortoestel online koopt

Loop je al een tijdje met gehoorproblemen rond, maar houd iets je tegen om de traditionele audicien winkel te betreden? Of zijn uw toestellen toe aan vervanging, maar vind je het vervelend om weer helemaal een proef door te lopen van 4 weken? Geen nood, wij kunnen je helpen zonder veel gedoe. Hieronder een paar redenen waarom iedereen in 2023 zijn hoortoestel online zou moeten kopen

1. Je bespaart tijd

Dat deze reden op de eerste plaatst staat (met 44%) is niet verwonderlijk. Online shoppen is gewoonweg gemakkelijk. In een oogopslag zie je het winkelaanbod, je scrolt snel door alle producten en je hoeft niet eens naar de winkel te gaan. En waarom een proef doorlopen van 4 weken als een first fit (lees eerste instellingen) vaak in 1 keer goed kan worden geprogrammeerd (op afstand!). En heeft u nog meer bijstellingen nodig? Geen probleem, dit doen wij ook op afstand. Wat een comfort!

2. Het wordt thuis geleverd

Deze reden sluit aan bij de voornaamste reden (37%). Bestel je online, dan hoeft je alleen maar te wachten tot het product in je brievenbus belandt. Geen urenlange intakes waarbij de audicien een bepaalde voorkeur heeft voor het toestel dat u gaat dragen. Slecht weer? Maakt niks uit! Nu kan je lekker surfen op de bank, desnoods in je pyjama.

3. Je profiteert van lage prijzen

De lage prijs is ook een van de belangrijkste redenen om online te shoppen (36%). Vergelijken loont. Op het internet kan je in een snel tempo je geliefde product vinden tegen een scherpe prijs. Graag besparen wij je tijd, wij zijn immers de goedkoopste van Nederland! Toch een goedkoper aanbod gekregen? Geen probleem, wij verrekenen het verschil!

4. De webshop is 24 uur open, en onze audicien is elke dag tot 22:00 uur beschikbaar

Niks is vervelender als u een probleem ervaart met uw hoortoestel en de winkel is dicht! In het ergste geval moet u ook een taxi nemen als uw audicien niet bij u in de buurt woont. Bij Online Hoortoestel kunt u gelukkig uw favoriete product direct bestellen. In de meeste gevallen is het de volgende dag in huis! Heeft u een probleem met uw hoortoestel? Geen nood! Onze audiciens zijn altijd beschikbaar tot 22.00 uur ‘s avonds.

5. Speciale acties

Bij Online Hoortoestel hebben wij nu en dan hele leuke acties. Sommige acties kunnen in de honderden euro’s korting schelen! Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, zult u deze acties dus ook nooit missen!