Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

RETOURNEREN

KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

Ja, dat kan. Onze hoortoestellen mag je altijd 4 weken proberen, oftewel 60 DAGEN PROEF HOREN! Ben je na deze 8 weken, oftewel 60 dagen, niet tevreden met je aankoop? Dan kun je het product terugsturen naar Onlinehoortoestel.nl. De 60 dagen gaan tellen vanaf de dag dat je het hoortoestel in handen hebt. Andere producten, zoals accessoires, van Onlinehoortoestel.nl hebben een retourtermijn van 14 dagen. Om je artikelen retour te sturen, verzoeken wij je om de volgende stappen te volgen.

Hoe werkt het retourproces?

Om je artikelen retour te sturen, verzoeken wij je om de volgende stappen te volgen: 

 • Pak de bestelde item(s) weer in de originele verpakking in. Let op, stuur de goederen in de zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd terug. Als de originele verpakking ontbreekt, zullen wij eventueel de waardevermindering in rekening brengen.
 • Je kunt jouw order retour sturen onder vernoeming van het ordernummer naar:
 • Onlinehoortoestel.nl
  Nikkelstraat 43
  1411 AH Naarden
 • Voeg bij het pakketje eventueel de reden van retourneren. Dit is waardevolle informatie voor ons, zodat wij onze service continu kunnen blijven optimaliseren.
 • Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd.
 • UITZONDERING
  Hygiëne producten, zoals oordoppen en oorstukjes, waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.
 • Voor andere producten dan hoortoestellen geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET RETOURNEREN?

De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening en zijn afhankelijk van het formaat van het pakketje.
Binnen de EU kunt u uw retour versturen met elke lokale vervoerder.

 

Let op: verstuur uw pakket niet onder rembours. Deze verzendingen zullen wij niet accepteren en worden retour gestuurd.

 

Belangrijke informatie voor het versturen van uw retour buiten de EU

 

Verstuurt u vanuit buiten de EU?

 

Verstuur het dan met UPS of DHL. Voeg de factuur toe. Geef hierop aan ‘Duty Paid’ en dat het gaat om een ​​retour, dus ‘Retourneerde goederen’ en niet ‘Commerciële goederen’. Zorg ervoor dat het gewicht van het pakket correct is ingevoerd.
Let op: verzendingen waarvoor invoerrechten verschuldigd zijn, kunnen niet op ons verhaald worden. Deze zullen wij niet accepteren en worden retour gestuurd.

WAT IS HET RETOURADRES?

Het retouradres van Onlinehoortoestel.nl is:

Onlinehoortoestel.nl
Nikkelstraat 43
1411 AH Naarden
The Netherlands

Vermeld a.u.b. uw ordernummer als referentie in.

HOORTOESTEL RETOURNEREN
OVEREENKOMST HERROEPEN EN ZONDER OPGAAF VAN REDEN TERUGSTUREN

Je hebt het recht om binnen een termijn van 60 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 60 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar je bent hiertoe niet verplicht. De 60 dagen bedenktermijn geldt voor hoortoestellen.   Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 60 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Ons retouradres: Nikkelstraat 43 1411 AH Naarden   Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen.   Retourformulier downloaden

IS JOUW VRAAG NIET BEANTWOORD? NEEM CONTACT OP:

eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
chevron-down