A A
23 Service punten
Menu

60 Dagen Proef Horen

Je pakt de ingestelde hoortoestellen uit en dan kan het goede horen beginnen. Je hebt 60 dagen om uw nieuwe hoortoestel te ervaren. Zo heeft u genoeg tijd om het geluid te ervaren en de instellingen te controleren.
Bent u niet tevreden? U ontvangt altijd 1 gratis online bijstelling in deze proef periode en anders retourneer jouw hoortoestel en krijg je het aankoopbedrag weer terug.

“Professioneel, adequaat, snel en zeer prettige communicatie”
– Anne-Marieke Graafmans

OnlineHoortoestel.nl heeft meer dan 10.000 klanten over 40 landen. Ben jij benieuwd wat onze klanten nou eigenlijk echt vinden van onze service. Ontdek de beoordelingen op TrustPilot.
Lees hier hoeveel mensen u voor gingen met het aanschaffen van een hoortoestel online.

Service_Customer_trustpilot_png 2

FAQ

Hoe werkt 60 dagen proef horen?

Goed horen wil je in alle luistersituaties. Die situaties creëer je niet allemaal op één dag. Vandaar dat je 60 dagen de tijd krijgt om zonder risico 60 dagen de hoortoestellen te gebruiken. Mocht om wat voor reden dan ook de toestellen niet naar tevredenheid zijn, dan stuur je de toestellen per post weer terug. Het volledige aankoopbedrag van de hoortoestellen krijg je binnen 7 dagen na ontbinding van de overeenkomst teruggestort. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

Kan ik de hoortoestellen uitproberen zonder ze te bestellen?

Ja, je kunt de hoortoestellen 60 dagen testen. Als je niet 100% tevreden bent dan kan je de hoortoestellen terug sturen en storten wij volledige aankoopbedrag van de hoortoestellen krijg je binnen 7 dagen terug.

Wanneer gaan de 60 dagen proef horen in?

De herroepingstermijn verstrijkt 60 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Ervaar zelf 60 dagen proefhoren!

Kies jouw proef hoortoestel nog vandaag

Stel, het bevalt toch niet...

Het gebeurt zelden, maar we doen er nooit moeilijk over. Zo zijn we niet. Als je niet blij bent, stuur je het hoortoestel gewoon terug.

Geld Terug

Stuur je de hoortoestellen binnen 60 dagen terug, dan krijg je het aankoopbedrag van de hoortoestellen terug. Dit garanderen we. Alleen bij op maat gemaakt hoortoestellen in-je-oor brengen we het maatwerk in rekening (enkele tientjes).

Hulp nodig bij het kiezen?

 Heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Bel met ons

Whatsapp met ons