0,00
0

Offerte aanvragen

Your quote is currently empty.

Return To Shop

Hoe vraag ik een offerte aan?

 1. Voeg een product toe aan je offerte karretje:
  Ga naar de productpagina van het product dat je aan je offerte wilt toevoegen. Klik op de knop "Toevoegen aan offerte". Het product wordt nu toegevoegd aan je offerte karretje.
 2. Update je offerte karretje:
  Als het product niet automatisch wordt weergegeven in je offerte karretje, klik dan op de knop "Update offerte" bovenaan de pagina. Hiermee wordt het product toegevoegd aan je offerte karretje.
 3. Voer je informatie in:
  Vul de informatie in de velden aan de rechterkant van de pagina in. 
 4. Vraag offerte aan:
  Klik op de knop "Vraag offerte aan". Hiermee wordt de offerte aanvraag verstuurd.

Na het indienen van de offerteaanvraag, ontvang je een bevestigingsmail. Als er nog aanvullende informatie nodig is, nemen we contact met je op. Zodra de offerte is opgesteld, ontvang je deze per e-mail. 

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

 1. Bevestigingsmail:
  Na het invullen van het formulier ontvang je een bevestigingsmail van ons. Hierin wordt vermeld dat jouw aanvraag is ontvangen. We nemen jouw aanvraag zo snel mogelijk in behandelen.
 2. Contactmoment voor meer informatie:
  In sommige gevallen kan het nodig zijn om meer informatie te verkrijgen voordat we een offerte kunnen uitbrengen. Als er bijvoorbeeld onduidelijkheden zijn in jouw aanvraag of als er specifieke vragen zijn over jouw wensen, dan nemen we contact met je op.
 3. Mail met offerte:
  Als we alle benodigde informatie hebben verzameld, kunnen we de offerte opstellen. De offerte bevat alle relevante informatie, zoals de prijs, leveringsvoorwaarden, betalingsvoorwaarden en andere belangrijke informatie. De offerte wordt vervolgens per e-mail naar je gestuurd. 
OH audiowave divider 1
eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down