Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

Wat te overwegen wanneer je nieuwe domes uitzoekt 

Doen de dopjes van je hoortoestel soms pijn in je oor?

Deze kleine siliconen of rubberen dopjes die in het oor zitten om geluid te versterken en het hoortoestel op zijn plaats te houden, kunnen pijn veroorzaken als je een verkeerde pasvorm hebt of door ophoping van oorsmeer.

Dome Vented Online hearingaids

Verschillende vormen voor domes

Open dome: laat meer natuurlijke geluiden door waardoor je een natuurlijker en helderder geluid krijgt, minder lage tonen, een zachtere eigen stem, minder kauwgeluiden, maar wel meer piepen. Wordt vaak geadviseerd bij weinig tot matig gehoorverlies.

Closed dome (geldt ook voor Tulip): gesloten domes zorgen over het algemeen voor omgevingsruis/geluid. Occluded- en Vented domes zijn semi-gesloten domes. Versterkt lage-frequentie geluiden waardoor je warmer geluid krijgt, minder piepen en een hardere eigen stem hoort en kauwgeluiden. Deze varianten worden vaak geadviseerd bij matig tot zwaar gehoorverlies.

Power dome: sluit het oorkanaal volledig af waardoor er geen ventilatie plaatsvindt. Hierdoor krijg je meer gehoorversterking met de minste omgevingsruis/geluid, meer lage tonen, hardere eigen stem en kauwgeluiden. Wordt vaak geadviseerd bij zwaar tot ernstig gehoorverlies.

Shop hier voor nieuwe domes

Het kiezen van de juiste maat

Als de dome te groot is, dan kun je pijn ervaren in je oor, stemmen klinken te diep en de dome kan vast komen te zitten. Als je de dome met gemak uit je oor kunt halen, of je hebt het gevoel alsof het eruit valt, dan is de dome te klein. De ideale dome blijft in het oor zitten zonder dat het pijn gaat doen.

Shop hier voor nieuwe domes

Dome Open Online hearingaids

Weet je niet meer welke dome je momenteel gebruikt?

Heb je een dome die perfect past maar kun je niet meer achterhalen welke het is? Hier kun je de productinformatie downloaden waarin alle domes op ware grootte zijn afgebeeld.

Klik hier om de productinformatie te downloaden

eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
chevron-down