A A
23 Service punten
Menu

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

We streven ernaar om jouw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren.

De levertijd is langer als je een op maat gemaakt product (zoals oordoppen op maat) hebt besteld. Als je een hoortoestel hebt besteld, maar nog geen hoortest hebt gedaan dan zal de levering ook langer duren. We gaan dan eerst een hoortest bij je afnemen, op basis hiervan kunnen we je hoortoestel afstellen.

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij bezorgen hoortoestellen en alle bestellingen vanaf 50 euro kosteloos. Uitzondering is het verzekerd versturen van hoortoestellen. Bekijk hier alle verzendkosten.

Kan ik mijn pakket volgen?

Ja, meestal kun je je bestelling volgen via een Track & Trace code die we je per e-mail toesturen.

Mijn bestelling is niet bezorgd/mist producten!

Neem telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers gaan kijken wat er aan de hand is wanneer deze alsnog jouw kant op komt.

Is het hoortoestel klaar voor gebruik als ik hem binnenkrijg?

Nee, we nemen na je bestelling contact met je op voor een afspraak. Tijdens deze afspraak gaan we je hoortoestel perfect voor jouw gehoor instellen. Dit wordt altijd gedaan door een Star gecertificeerd audicien van Onlinehoortoestel.nl.

Wat moet ik doen als ik het hoortoestel binnen heb?

Na het plaatsen van je bestelling nemen we contact met je op voor een afspraak. Tijdens deze afspraak gaan we je hoortoestellen instellen. Duurt het te lang voor we contact opnemen? Bel gerust onze klantenservice of chat met ons!

Waarom duurt het soms langer dan 3 werkdagen voor ik mijn bestelling heb?

Bij een op maat gemaakt product duurt het langer omdat we het product nog specifiek op jouw afmetingen moeten maken. Daarnaast kunnen onze audiciens contact met je opnemen als zij denken dat het hoortoestel wat je hebt uitgezocht niet de beste keuze is. Dit doen zij op basis van de ge-uploade/aangeleverde hoortest. Soms willen we je nog even spreken om het hoortoestel goed in te stellen, ook dan kan het wat langer duren voordat je je perfecte hooroplossing hebt.

Aanpassen bezorg adres

Als wij je bestelling nog niet hebben verstuurd kun je ons bellen om het bezorgadres aan te laten passen.

Wie is de vervoerder?

De bestelling wordt door DHL naar je toegebracht.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Als je niet thuis bent dan wordt de bestelling een andere keer opnieuw aangeboden.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice!

Dit bekeek je eerder