A A
Menu
De digitale audicien, met menselijke service.
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00

De beste gehoorapparaten in 2020 van Onlinehoortoestel.nl

Bij Onlinehoortoestel.nl vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van de mooie en unieke geluiden van de wereld om ons heen. Door het ruime assortiment zal er voor iedereen met gehoorproblemen een hoortoestel tussen zitten. Met ons diverse assortiment hoortoestellen, van merken zoals Phonak, Starkey, Oticon, Widex en Signia, weten wij iedereen te voorzien van een mooi, uniek en gepersonaliseerd hoortoestel. Daarnaast weten wij dat ieder oor- of gehoorprobleem anders is en daarom zullen wij jou altijd gepersonaliseerd advies geven. Beter horen of goed horen, wij helpen je graag verder.

Wat zijn de beste hoortoestellen in 2020? Omdat wij snappen dat je overwelmd kunt raken van de hoeveelheid gehoorapparaten binnen ons assortiment, hebben wij onze beste gehoorapparaten op een rijtje gezet.

Starkey Livio

De Starkey Livio AI komt overeen met de Marvel Phonak Marvel-serie. De hoortoestellen hebben veel overeenkomende functionaliteiten, maar de Starkey Livio AI gaat verder dan de functionaliteiten van Phonak Marvel. Het hoortoestel kan, behalve alles wat met horen te maken heeft, in 27 talen verstaan en live vertalen, de hartslag meten, gezondheidsadvies geven en nog veel meer. Het hoortoestel is als beste getest met spraak in rumoer (spraakverstaan). De Starkey Livio AI komt overeen met de Marvel Phonak Marvel-serie. De hoortoestellen hebben veel overeenkomende functionaliteiten, maar de Starkey Livio AI gaat verder dan de functionaliteiten van Phonak Marvel. Het hoortoestel kan, behalve alles wat met horen te maken heeft, in 27 talen verstaan en live vertalen, de hartslag meten, gezondheidsadvies geven en nog veel meer. Het hoortoestel is als beste getest met spraak in rumoer (spraakverstaan).

Widex Moment

Wanneer we het over bijzondere gehoorapparaten hebben, hebben we het over de Widex Moment. Dit geweldige apparaat is het eerste zelflerende apparaat in de wereld en daarmee één van ons meest unieke en bijzondere hoortoestellen in onze webshop. Naast dat het zelflerende hoorapparaat de wensen van de gebruiker opslaat, geeft het apparaat prioriteit aan de belangrijkste geluidsbronnen. Daarnaast is het het eerste hoortoestel dat niet klinkt als een hoortoestel omdat de vertraging die er in een normaal hoortoestel zit, in de Widex Moment niet meer is.
Zeer geschikt voor harde- en zachte geluiden. Tevens zijn de hoortoestellen super makkelijk te bedienen via de app, die je heel makkelijk op jouw smartphone kunt downloaden. Wanneer je kiest voor een Widex Moment ben je verzekerd van een prachtig hoortoestel waarmee jij optimaal kunt genieten van de mooie geluiden om je heen.

Resound Linx Quattro 961

De ReSound LiNX Quattro 961 is ‘s wereld eerste Premium-Plus hooroplossing. Het ReSound LiNX Quattro 961 hoortoestel heeft dankzij de nieuwe technologie een fijne geluidsbeleving met veel diepgang, dynamiek en ritme. De ReSound LiNX Quattro 961 is een luidspreker in het oor (LIHO/RIC) hoortoestel. Het hoortoestel is oplaadbaar en gaat wel 30 uur mee, zelfs als er de helft van de tijd wordt gestreamd. Het toestel kan zelfs zonder hoortest op afstand ingesteld worden!

Phonak Marvel

Het laatste hoortoestel in ons rijtje, maar zeker niet de minste! De Phonak Marvel valt zeker in het rijtje van unieke hoortoestellen. Het apparaat heeft vele functionaliteiten die de hoorkwaliteit verbeteren. Het hoortoestel wordt het ‘Zwitserse zakmes’ genoemd onder de slechthorende en daardoor kun je ervan uitgaan dat je met een Phonak Marvel kiest voor een top toestel. Door de continue innovatie is de Phonak Marvel het eerste hoortoestel met een uitzonderlijke geluidskwaliteit in combinatie met oplaadbare technieken. Daarnaast kan hij direct streamen vanaf iedere smartphone (zowel Android als Apple), tablet en televisie. Mensen beweerden dat Bluetooth niet verwerkt kon worden in een hoortoestel, maar Phonak heeft het tegendeel bewezen. Phonak is hiermee de eerste ter wereld die echte universele connectiviteit biedt voor miljarden apparaten voor de consument.

Oticon OPN

De eerste in het rijtje is het geweldige hoortoestel van Oticon OPN. Dit Deense merk vind het extreem belangrijk dat iedereen het beste uit zijn of haar potentieel haalt. “People first”, klinkt hun missie. Ze willen niet alleen de hoorkwaliteit verbeteren, maar ook de kwaliteit van het leven. Het OPN model heeft veel verschillende kwaliteiten. Buiten het mooie design kan je stemmen van overal in de kamer toelaten. Hierdoor kan je mensen die achter, voor en naast je staan goed en duidelijk verstaan en geniet je van geweldig ‘schoon’ geluid. Tevens zorgt de OPN ervoor dat omgevingsgeluiden die je liever niet wilt horen, worden verwijderd uit het binnenkomende geluid.

Met de Oticon OPN kan je radio en televisie draadloos op dit beste hoortoestel ontvangen. Daarnaast is de Oticon OPN draadloos te koppelen aan jouw mobiele telefoon waardoor je handsfree kunt genieten van muziek of telefoneren.

Signia Styletto Connect

De modellen van Signia Styletto (voorheen Siemens) kunnen natuurlijk niet in onze lijst van beste hoorapparaten ontbreken. De modellen zijn extreem modern en zitten erg subtiel achter het oor. Daarnaast heeft de Signia Styletto Connect, buiten het verbeteren van de hoorkwaliteit, ook nog andere fijne bijkomstigheden. Zo zijn deze goede hoortoestellen oplaadbaar en worden ze geleverd in een handzaam opladertje dat in je broekzak past, een geweldige Bluetooth koppeling naar bijvoorbeeld je smartphone en een Own-Voice Processing waardoor jij jouw eigen stem op natuurlijk wijze hoort. Een heel mooi en multifunctioneel hoorapparaat wat ons betreft! De gebruikers van een Signia Styletto zullen niet snel kiezen voor een ander merk. Nieuwsgierig of de Signia Styletto Connect iets voor jou is? Doe de gratis hoortest en bekijk jouw resultaten.

Welk merk hoortoestel is het beste?

Door de nieuwste generatie hoortoestellen, de verschillende hoorproblemen en persoonlijke wensen van de gebruikers, kunnen wij hier geen antwoord op geven. Wat wij wel kunnen delen zijn dat al onze unieke apparaten, van alle verschillende merken hoortoestellen, zeker ten opzichte van een aantal jaar geleden, zo innovatief en vernieuwend zijn, dat wij aan ieders behoefte kunnen voldoen. Wij hebben, onzichtbare hoortoestellen, gehoorapparaten die ook uw fysieke conditie bijhouden en nog veel meer type hoortoestellen. Je kunt ook altijd onze gratis online hoortest doen! Dan kan je tijdens de zoektocht naar een mooi hoortoestel gericht zoeken naar het juiste hoortoestel. Bekijk ook eens onze hoortoestel-advies tool én benader onze audiciens via de chat voor advies. Onze audiciens hebben oog voor oren! De hoortoestellen die hierboven vernoemd staan met elkaar vergelijken? Bekijk dan onze vergelijker!

Wanneer je vragen hebt over de vergoeding van jouw hoortoestel, de soorten gehoorverlies begrijpen of over de beste hoortoestellen kopen vanuit een aanvullende verzekering, dan helpen wij je graag verder. Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje naar onze veelgestelde vragen. Wellicht vind je daar het antwoord op jouw vraag over of het hoorapparaat wordt vergoed door de basisverzekering. Voor algemene informatie kan je ook altijd nog even onze algemene voorwaarden doorlezen.

Toon meer Toon minder
Dit bekeek je eerder
Dit bekeek je eerder