Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00
Afspraken mogelijk buiten deze tijden

Onze locaties

Online Hoortoestel Naarden

Nikkelstraat 43

1411 AH Naarden

Telefoon: 035-3039100

Open van:

Maandag t/m vrijdag

09:00-17:30

Neem contact met ons op!

Vertel ons waar we je mee kunnen helpen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

* = verplicht veld

Afdeling Marketing of Afdeling Administratie?

Heb je een samenwerkingsvoorstel en ben je op zoek naar de Marketing Afdeling? Mail dan naar info@onlinehoortoestel.nl of bel met 035 – 30 39 101.

Ben je een leverancier en wil je in contact komen met de Afdeling Administratie? Ook dan kan je mailen naar info@onlinehoortoestel.nl of bellen met 035 – 30 39 103.

De vestigingen van Onlinehoortoestel.nl

Onlinehoortoestel.nl is niet alleen een webshop, we kunnen je ook in onze winkel in Naarden helpen. Onze gecertificeerde audiciens staan voor je klaar voor advies en hulp. Zo kun je in de winkel natuurlijk een gehoortest afnemen. Daarnaast kunnen we ook op basis van een gehoortest, die je wellicht ergens anders hebt laten afnemen, je advies geven over een gehoorapparaat wat bij jouw gehoor past. Op basis daarvan kun je een type hoortoestel uitzoeken dat perfect past bij je wensen en voorkeuren.

De technologische ontwikkelingen binnen de gehoorapparaten branche zijn enorm waarbij merken elk jaar de meest spectaculaire verbeteringen toevoegen aan hun apparaten. Heb je al een wat ouder gehoorapparaat dat steeds slechter functioneert? Dan helpen we je graag met persoonlijk advies voor een advies op maat. Hiermee kun je een beter passend gehoorapparaat uitzoeken waarbij je vaker ook beter hoort.

We werken met de meest vooraanstaande merken op het gebied van gehoorapparaten en daarnaast kun je ook bij ons terecht voor hoortoestel accessoires en gehoorbescherming. Alles wat je nodig hebt op het gebied van je gehoor kun je vinden bij Onlinehoortoestel.nl. Wil je graag langskomen met je huidige gehoorapparaat om het door onze audiciens te laten afstemmen? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt altijd een afspraak maken zodat je direct in onze Naardense vestiging geholpen kunt worden. Je betaalt bij ons alleen voor wat je gebruikt en daarom zijn onze basisprijzen laag. Kom je alleen voor een adviesgesprek dan betaal je 49 euro voor een half uur.

We hopen je snel welkom te mogen heten in onze vestiging in Naarden!