Menu

De keuze is reuze, maar welk hoortoestel moet ik nu kopen?

Als je toe bent aan een gehoorapparaat dan is de volgende stap natuurlijk een hoortoestel kopen. Je stapt naar een audicien en laat je voorlichten of je kijkt eens online om te zie wat er te koop is. Je ziet dat het aanbod erg groot is en wellicht heb je al een keuze gemaakt in wat jij wil.

Maar let op! Een hoortoestel moet altijd worden gekozen naar aanleiding van jouw situatie. Denk daarbij aan het soort gehoorverlies, jouw speciale wensen en het financiële plaatje.

Laat de volgende vijf aandachtspunten je helpen met de aanschaf en keuze van het voor jouw beste gehoorapparaat bij je audicien.

En nu?

Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, kunt u zich het best laten voorlichten door één van onze onafhankelijke audiciens. Deze is op de hoogte van de merken, types, stijlen, prijzen en de eigenschappen van de beste hoorapparaten en kan u gids zijn in dit grote bos. Stel jezelf de vragen die hierboven staan en leg je vragen en wensen aan de hand van deze vragen voor aan de audicien.

Vragen?

Ontvang gratis 10 minuten consult met onze Audicien