0,00
0

De top 10 hoortoestellen van 2021

Wat zijn er een hoop hoortoestellen op de markt, zie jij door de bomen het bos niet meer? Dan heb ik hier DE top 10 hoortoestellen van 2021 voor jou en waarom deze hoortoestellen in de top 10 thuis horen.  Deze top 10 hoortoestellen is in willekeurige volgorde.

1. Phonak Paradise

Phonak Paradise hoortoestel is een multifunctioneel hoortoestel die een uitzonderlijke geluidskwaliteit levert en waarvan je mag verwachten dat je in elke moeilijke luister situatie goed kan verstaan. Hoortoestellen zijn de afgelopen jaren uitgebreid met veel nieuwe functies voor meer gebruiksgemak. Zo kun je kiezen voor de oplaadbare technologie, maar ook is je mobiele telefoon direct te koppelen met je hoortoestellen. Door deze directe verbinding kunnen telefoongesprekken en muziek direct naar de hoortoestellen gestreamd worden. Ook voor de TV is dat mogelijk. De Phonak Paradise toestellen kunnen meerdere bluetooth apparaten tegelijkertijd gekoppeld hebben. Dit hoortoestel is gemaakt om gekoppeld te worden met IOS en Android telefoons. Oplaadbaar zowel niet oplaadbaar verkrijgbaar, het hoortoestel is op afstand instelbaar.

2. Widex Moment

Widex staat bekend om zijn natuurlijke geluid waardoor muziek prachtig overkomt maar ook in alle andere luister situaties is het een zeer prettig geluid. De Widex Moment is het allernieuwste en meest innovatieve hoortoestel van Widex en is één van de eerste zelflerende hoortoestellen ter wereld door middel van “Artificial intelligence”. Hiermee is een nieuw tijdperk voor hooroplossingen begonnen. Via de Soundsense learn app op je telefoon worden jouw voorkeurs instellingen gebruikt. Het toestel onthoudt door het zelflerend systeem de voorkeuren die jij hebt ingesteld in elke omgeving. Dit is onmiddellijk hoorbaar, zelfs wanneer je de betreffende locatie nog nooit hebt bezocht. De app gebruiken als afstandsbediening, het rechtstreeks telefoneren en muziek streamen vanaf uw telefoon of tablet, het is allemaal mogelijk met de Widex Moment. De draadloze snufjes in het hoortoestel maken het toestel geschikt voor iedereen die voor comfort gaat en die zo min mogelijk bij de audicien langs wilt gaan voor bijstellingen. Dankzij de heldere geluidskwaliteit is het met name een geschikt hoortoestel voor mensen die moeilijk kunnen wennen aan scherpe geluiden en op zoek zijn naar de beste oplossing in complexe hoor situaties.

Dit hoortoestel is gemaakt om gekoppeld te worden met IOS telefoons. Het hoortoestel is zowel oplaadbaar als niet oplaadbaar verkrijgbaar 

3. Starkey Evolv AI 2400 ITC R - oplaadbaar

De Starkey Evolv is de opvolger van de populaire Starkey livio AI. Alhoewel de hoortoestellen veel overeenkomstige functies hebben gaat de Starkey Evolv nog een stapje verder. Zo helpt de oplaadbare Starkey Evolv AI 2400 ITC R je niet alleen met alles omtrent horen, maar ondersteunt het hoortoestel ook handsfree telefoneren en alarmeert het contacten wanneer je valt.

Waar de Starkey Livio was uitgeroepen tot het beste hoortoestel bij gesprekken in rumoerige situaties, heeft Starkey Evolv nog 40% extra reductie van storende omgevingsgeluiden. Dit resulteert in de beste verstaanbaarheid in rumoerige situaties ooit.

Oticon SmartCharger  Oticon More miniRITE R Cable

4. Oticon More

Oticon heeft de Oticon More gelanceerd, een nieuw hoortoestel dat voor borduurt op de BrainHearing-benadering van het bedrijf om de hersenen optimale input te bieden voor beter spraak verstaan met minder inspanning. Oticons nieuwste technologie werkt meer zoals het brein werkt, omdat het geleerd heeft door ervaring, zegt het bedrijf.

‘’Oticon More is het eerste hoortoestel ter wereld dat gebruikmaakt van een ingebouwd Deep Neural Network (DNN) dat is getraind op meer dan 12 miljoen levensechte geluiden.” Elk geluid dat door het hoortoestel gaat, wordt vergeleken met de resultaten die in de leerfase zijn ontdekt. Dit helpt Oticon More om een volledige en nauwkeurig uitgebalanceerde geluidsscène te leveren die het voor de hersenen gemakkelijker maakt om optimaal te presteren. Volgens Oticon wordt spraak in lawaai meer verwerkt als het menselijk brein, gebaseerd op uitgebreid ervaringsleren, niet op een beperkte set van door de mens gemaakte regels. Het resultaat is een meer natuurlijke weergave van alle geluiden en een extra toename van 15 procent in spraak verstaan. Dit hoortoestel is op afstand instelbaar en is gemaakt om te koppelen met IOS en de nieuwere Android telefoons. Het hoortoestel is oplaadbaar zowel niet oplaadbaar verkrijgbaar.

5. Signia Styletto

Voor de echte fashionista’s onder ons is er de Signia Styletto. Het hoortoestel heeft een prachtig design. Met een geweldige geluidsbeleving, net als alle andere Signia apparaten, een uniek Own Voice Processing waardoor jij jouw eigen stem heel natuurlijk hoort. Daar waar anderen hoortoestellen alleen opvallen door geweldige geluidskwaliteit, is de Styletto Connect ook nog mooi vormgegeven. Het lijken eigenlijk earpods en dat maakt het zo fashionable om ze te dragen. Dit hoortoestel is te koppelen met zowel IOS als Android hoortoestellen , het hoortoestel is op afstand instelbaar en heeft een zeer natuurlijke geluidsbeleving. Dit hoortoestel is zowel oplaadbaar als niet oplaadbaar verkrijgbaar.

6. Phonak Virto Titanium

Het Phonak Virto Titanium hoortoestel kan in drie woorden omschreven worden als ‘sterk, licht en klein’. Het hoortoestel is, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van titanium. Titanium is een super sterk en ultra licht metaal. Het metaal zorgt ervoor dat de Phonak Virto M90 Titanium maar liefst 26% kleiner is dan een kunststof hoortoestel. Het hoortoestel is zo klein, dat het vrijwel onzichtbaar is. Het toestel is prettig te dragen door de op maat gemaakte pasvorm en het ultralichte gewicht. Het enige nadeel van dit hoortoestel is dat er door het kleine formaat geen ruimte voor sommige functies is. Afhankelijk van hoe groot je gehoorgang is, is er ruimte om meer opties aan het toestel toe te voegen. Het Phonak Virto Titanium hoortoestel heeft een hoog spraakverstaan. Bij rumoerige omgevingen zorgt het toestel ervoor dat al het rumoer gefilterd wordt en dat alleen de gesprekken met de personen opgevangen worden

7. Signia Silk NX

De Signia Silk 7Nx biedt een natuurlijke luisterervaring. Het hoortoestel is een in het oor hoortoestel dat niet op maat gemaakt hoeft te worden en bijna in elke gehoorgang past. Dankzij de siliconen ClickSleeves in verschillende maten zit Silk Nx comfortabel in het oor. Je kan dit hoortoestel zelf harder en zachter zetten en van programma wisselen met de touch control app.

SigniaSilkBL

8. Phonak Lyric

De Phonak Lyric is het enige hoortoestel dat echt onzichtbaar is, dit hoortoestel word microscopisch geplaatst door een Lyric specialist door de plaatsing zowel de anologe techniek geeft dit hoortoestel het meest natuurlijke geluid. Zeker voor mensen met tinnitus klachten een uitkomst doordat het hoortoestel 24/7 in het oor zit en dus continu versterking bied zal je veel minder last hebben van je tinnitus. Lyric is het eerste en enige 100% onzichtbare hoortoestel dat dag en nacht wordt gedragen en tot 3 maanden permanent in de gehoorgang blijft zitten. Dus geen batterijen plaatsen, geen onderhoud en je mag er mee douchen, sporten en slapen. Net als de goedhorende, hoor je dag en nacht zonder dat je daarvoor iets hoeft te doen.

9. Unitron D Moxi

Wat een mooie lijn is dit van het merk unitron, het hoortoestel zorgt ervoor dat je in alle moeilijke luisteromstandigheden alsnog goed kan verstaan. Met de SoundNav 3.0-technologie herkent het hoortoestel zeven verschillende luisteromgevingen en kan deze zich hierin onderscheiden. Het hoortoestel past zich direct aan, aan de omgeving waar u zich bevindt. Het hoortoestel is op afstand instelbaar en het hoortoestel is gemaakt om gekoppeld te worden met zowel IOS als Android telefoons. Het hoortoestel is oplaadbaar zowel niet oplaadbaar verkrijgbaar.

10. Resound One

Wat dit hoortoestel onderscheid van andere hoortoestellen is dat het een nieuwe functie heeft namelijk de M&RIE optie, oftewel de microfoon en luidspreker in het oor, hierdoor word het geluid nog natuurlijker en beter gehoord. De Resound ONE heeft maar liefst 6 microfoons waarmee je de ultra focus kunt activeren om in de meeste moeilijke luister situaties toch deel te kunnen nemen. Dit hoortoestel is te koppelen met zowel IOS als Android telefoons. Oplaadbaar zowel niet oplaadbaar te verkrijgen, het hoortoestel is op afstand instelbaar.

Wat een prachtige top 10 qua hoortoestellen, alle merken brengen elk jaar weer nog mooiere verbeterde hoortoestellen uit… We kunnen wel zeggen de techniek staat voor niets…. Het mooie van deze tijd is dat bijna alle hoortoestellen op afstand instelbaar zijn, je hoeft hiervoor niet meer naar de audicien. Wat kunnen deze kleine apparaatjes veel je zou ze bijna gaan gebruiken ook al heb je geen gehoorverlies.

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down