A A
Menu
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00
Afspraken mogelijk buiten deze tijden

Vergelijk hoortoestellen en prijzen met elkaar

De prijs van een hoortoestel bij Onlinehoortoestel.nl

Onze prijzen voor hoorapparaten liggen veel lager dan bij andere audiciens. Bij de aankoop van een Onlinehoortoestel.nl hoorapparaat kom je langs om het apparaat tijdens een afspraak goed af te stellen. Bij de meerderheid van onze klanten is het hoortoestel dan meteen goed afgesteld. Is dat bij jou niet het geval? Dan kan je natuurlijk een extra afspraak maken, tegen betaling, om nog een keer je gehoorapparaat af te laten stellen. Zo betaal je alleen voor waar je gebruik van maakt. Wel zo eerlijk.

Vergoeding hoortoestellen

De verschillende merken hoortoestellen die we bij Onlinehoortoestel.nl aanbieden, produceren stuk voor stuk geweldige apparaten. Onlinehoortoestel.nl probeert altijd de prijs zo laag mogelijk voor je te houden. Zorgverzekeraars beperken de slechthorende in hun keuze omdat zij de kosten in de gaten willen houden. Vandaar dat een verzekeraar alleen 1 keer per 5 jaar een vergoeding geeft. Ook als je gehoorverlies veel groter is geworden en je echt een nieuw gehoorapparaat nodig zou moeten hebben. Bovendien helpt de zorgverzekeraar met het vaststellen van welk hoortoestel voor jou het meest geschikt is, maar dit zou je natuurlijk liever zelf willen bepalen. Ontvang jij van je verzekering een vergoeding voor je hoortoestel? Vergeet dan niet dat de kosten hiervan eerst van het eigen risico worden afgetrokken. Een hoortoestel kost je daarom sowieso 385 euro en dan heb je dus niet perse het gehoorapparaat dat jij wenst. Wel of geen vergoeding willen heeft dus consequenties voor de kwaliteit van het hoortoestel dat je draagt.

De beste hoortoestellen voor jou

De prijs van een hoortoestel is niet alleen afhankelijk van de service die inbegrepen zit. Het ligt ook aan het type hoortoestellen dat bij je mate en soort gehoorverlies past. De verschillende soorten gehoorverlies zorgen ervoor dat niet iedereen een IHO (in het oor) model kan uitkiezen. De beste hoortoestellen zijn dan ook degene die perfect aansluiten op jouw gehoorverlies. Hierbij kan het ook zo zijn dat een bepaald merk precies dat perfecte gehoorapparaat voor je heeft. Het ene merk is goedkoper dan het andere, hierdoor kan de prijs van ook lager of hoger uitvallen dan je dacht.

Goedkope hoortoestellen

Ben je op zoek naar een goedkoop hoortoestel dat wel van hoge kwaliteit is? Dan kan je ook kiezen voor een tweedehands, ofwel refurbished hoortoestel. Op onze tweedehands hoortoestellen zit een jaar garantie. Lees meer over goedkope hoortoestellen.

Dit bekeek je eerder