A A
23 Service punten
Menu

Vergelijk hoortoestellen en prijzen met elkaar

Wat is de prijs van een hoortoestel bij Onlinehoortoestel.nl?

Onze prijzen voor hoorapparaten liggen veel lager dan bij andere audiciens. Bij de aankoop van een Onlinehoortoestel.nl hoorapparaat kom je langs om het apparaat tijdens een afspraak goed af te stellen. Bij de meerderheid van onze klanten is het hoortoestel dan meteen goed afgesteld. Is dat bij jou niet het geval? Dan kan je natuurlijk een extra afspraak maken, tegen betaling, om nog een keer je gehoorapparaat af te laten stellen. Zo betaal je alleen voor waar je gebruik van maakt. Wel zo eerlijk.

Worden hoortoestellen vergoed?

De verschillende merken hoortoestellen die we bij Onlinehoortoestel.nl aanbieden, produceren stuk voor stuk geweldige apparaten. Onlinehoortoestel.nl probeert altijd de prijs zo laag mogelijk voor je te houden. Zorgverzekeraars beperken de slechthorende in hun keuze omdat zij de kosten in de gaten willen houden. Vandaar dat een verzekeraar alleen 1 keer per 5 jaar een vergoeding geeft. Ook als je gehoorverlies veel groter is geworden en je echt een nieuw gehoorapparaat nodig zou moeten hebben. Bovendien helpt de zorgverzekeraar met het vaststellen van welk hoortoestel voor jou het meest geschikt is, maar dit zou je natuurlijk liever zelf willen bepalen. Ontvang jij van je verzekering een vergoeding voor je hoortoestel? Vergeet dan niet dat de kosten hiervan eerst van het eigen risico worden afgetrokken. Een hoortoestel kost je daarom sowieso 385 euro en dan heb je dus niet perse het gehoorapparaat dat jij wenst. Wel of geen vergoeding willen heeft dus consequenties voor de kwaliteit van het hoortoestel dat je draagt.

De beste hoortoestellen voor jou

De prijs van een hoortoestel is niet alleen afhankelijk van de service die inbegrepen zit. Het ligt ook aan het type hoortoestellen dat bij je mate en soort gehoorverlies past. De verschillende soorten gehoorverlies zorgen ervoor dat niet iedereen een IHO (in het oor) model kan uitkiezen. De beste hoortoestellen zijn dan ook degene die perfect aansluiten op jouw gehoorverlies. Hierbij kan het ook zo zijn dat een bepaald merk precies dat perfecte gehoorapparaat voor je heeft. Het ene merk is goedkoper dan het andere, hierdoor kan de prijs van ook lager of hoger uitvallen dan je dacht.

Wat zijn de goedkoopste hoortoestellen?

Ben je op zoek naar een goedkoop hoortoestel dat wel van hoge kwaliteit is? Dan kan je ook kiezen voor een tweedehands, ofwel refurbished hoortoestel. Op onze tweedehands hoortoestellen zit een jaar garantie. Lees meer over goedkope hoortoestellen.

Dit bekeek je eerder
Veelgestelde vragen over hoortoestel kosten:
Wat kost een hoortoestel?

Veel mensen vinden dat de prijzen van hoortoestellen tegenvallen. Dit komt vaak niet door de prijs van een hoorapparaat zelf, maar eerder door de service die daarbij inbegrepen zit. Bij een normale audicien koop je een hoortoestel met een paar keer afstellen inclusief in de prijs. Zo kan het zijn dat je betaalt voor 10x onderhoud aan je hoortoestel, terwijl je na één keer afstellen al goed zit. Dat vinden we bij Online Hoortoestel zonde van je geld. Bij ons betaal je alleen voor wat je afneemt en daarom kunnen wij hoortoestellen goedkoper aanbieden dan de audicien in de winkelstraat.

Krijg ik bij OnlineHoortoestel.nl vergoeding?

Nee, maar in veel gevallen ben je, vanwege onze lage prijs, alsnog goedkoper uit. Je kunt wel proberen om je hoortoestellen van de belasting af te trekken.

Welke hoortoestellen worden vergoed?

Bij ons worden hoortoestellen niet vergoed. Wél is het mogelijk dat je recht hebt op belastingteruggaaf.

Is een gehoorapparaat aftrekbaar van de belasting?

Ja! Hoortoestellen vallen namelijk onder zorgkosten en die zijn aftrekbaar van de belasting. Dit is afhankelijk van jouw financiële situatie. Via onze belastingtool kun je zien of je recht hebt op teruggave van belasting.

Is de prijs per stuk?

Ja, de genoemde prijzen op onze website zijn per stuk en zijn inclusief 2 jaar garantie.

Komen er nog extra kosten bij?

Nee juist niet! Bij Online Hoortoestel zijn we juist heel transparant in de kosten van een hoortoestel. Je betaalt bij ons puur en alleen voor het hoortoestel en niet voor alle nazorg die je met geavanceerde hoortoestellen niet nodig hebt.