0,00
0

Het nieuwe hoortoestel van Phonak, De Phonak Lumity Slim

De Phonak Lumity Slim heeft alle indrukwekkende kenmerken van de nieuwste ''Lumity-lijn'' van Phonak. De Phonak Lumity beschikt over een mooi design en doet geen afbreuk doet aan de geluidskwaliteit. Als audicien vind ik het geweldig dat ik mijn cliënten een hoortoestel kan aanbieden dat een aantal van de beste en nieuwste technologieën bevat, en er ook nog eens geweldig uitziet!

Slank en modern,   

De Phonak Slim lijkt meer op een modeaccessoire dan op een hoortoestel. De rechter en linker toestellen hebben een unieke hoek zodat ze de natuurlijke vorm van het hoofd volgen en goed achter de oren passen. De unieke vorm zorgt er ook voor dat een bril soepel op en af kan schuiven. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren: zilver, grafiet, koper en sandelhout.

Oplaadbaarheid 

De Phonak Slim is volledig oplaadbaar en kan worden opgeladen met de Phonak Slim Charger. De Phonak Slim Charger is een compacte oplader met een strak uiterlijk dat perfect past bij de Phonak Slim.  De Phonak Slim Charger : 

  • Laadt de Phonak Slim toestellen in slechts 3 uur op
  • Heeft een handige vorm om mee te nemen
  • Is eenvoudig te reinigen
  • Oplaadbaar hoortoestel
PH Packshot Slim Kit 051 0167 2A

Technologie

Qua functies maakt Phonak Slim gebruik van AutoSense OS 5.0™ voor een nauwkeurige geluidsomgeving. De AutoSense OS 5.0 is getraind met machine learning, gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Op zo’n manier kan de geluidsomgeving nog nauwkeuriger nagebootst worden. Het orkestreert de vele comfort en spraakfuncties – waaronder de unieke Phonak SmartSpeech. De Phonak Lumity Slim past zich volledig aan de persoonlijke omgeving aan.

Stabiele en hoogwaardige Bluetooth-connectiviteit is ook een groot pluspunt voor de Phonak slim. Deze hoortoestellen kunnen zowel vanaf Apple- als Android-apparaten streamen - inclusief smartphones, tablets en laptops. Ze kunnen met maximaal 8 verschillende apparaten gekoppeld worden en kunnen zelfs twee actieve verbindingen tegelijk hebben. Ik hou ook erg van de tap control functie, die een discrete manier is om streaming te pauzeren en te hervatten of telefoongesprekken te beantwoorden en op te hangen doormiddel van een simpele tik op het toestel. 

Samen tegen het stigma rondom hoortoestellen

De Phonak slim is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een uniek hoortoestel met een superieure geluidskwaliteit. Het is fijn om te zien dat fabrikanten zich eindelijk richten op het ontwerp van hoortoestellen. Hoortoestellen zijn niet iets dat verborgen hoeft te blijven, en dit kan helpen om het stigma van het dragen van hoortoestellen en hoe mensen tegen gehoorverlies aankijken te bestrijden. Het kan ook een geweldige manier zijn voor mensen om hun creativiteit te uiten door te kiezen voor een opvallend hoortoestel! 

Voor meer informatie over dit hoortoestel kunt u contact met ons opnemen!

Contact opnemen

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down