Afbeeldng_Phonak_Audeo_Life_waterdicht_gehoortoestel
Afbeelding Phonak Charger Case Go
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Afbeeldng_Phonak_Audeo_Life_waterdicht_gehoortoestel
Afbeelding Phonak Charger Case Go
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Phonak Audéo Life P70-RL - waterdicht - oplaadbaar
Alleen te gebruiken met de oplader Phonak Charger Case Go, is niet inclusief

Phonak Audéo Life P70-RL – waterdicht – oplaadbaar

Merk: Phonak
Wil je snel korting op dit product?
Met hoortoestellen: 1e afstelling en fijnafstelling inbegrepen
2 jaar garantie
Gratis audiologische chatservice 7 dagen per week tot 22.00 uur
Laagste prijs garantie

Kies kleur:

We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1
Bestel en betaal jouw hoortoestel eenvoudig online
2
Upload jouw audiogram na de bestelling
Na de bestelling kan je het audiogram uploaden of naar onze audicien emailen: info@hoortoestel.nl. Heb je geen audiogram? Geen probleem! Wij doen op afstand een hoortest en stellen daarna gelijk op afstand uw toestellen in! Instructies ontvang je daarover per email.
3
De audicien stelt jouw hoortoestel 100% op afstand in en stuurt ze binnen enkele dagen naar je toe.
9/10 Gebaseerd op 942 reviews
Aanbevolen combinaties
Phonak Audéo Life P70-RL – waterdicht – oplaadbaar + Phonak Charger Case Go
1.199,00
+
239,95
1438,95
Phonak Audéo Life P70-RL – waterdicht – oplaadbaar + Phonak TV Connector 1.1
1.199,00
+
134,95
1333,95
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Plus- en minpunten
Reviews
Omschrijving

Phonak Audéo Life 70-RL

Phonak Audéo Life s ‘werelds eerste waterdichte, oplaadbaar hoortoestel

De Phonak Audéo Life P70-RL is onderdeel van de Phonak Paradise familie, gebaseerd op het gelijknamige, revolutionaire Paradise-platform. Het is s ’werelds eerste waterdichte*, oplaadbare hoortoestel. Succesvol getest in alle soorten water. Phonak Audéo Life maakt het mogelijk om vol vertrouwen je hoortoestellen te dragen tijdens de kapper, zwemmen, onder de douche of tijdens een dag uit aan het strand. Neem de Phonak Audéo Life mee wanneer je gaat sporten en geniet zelfs tijdens hevig transpireren van een kristalhelder en natuurlijk geluid. En om het helemaal af te maken bevat dit toestel een stappenteller ter motivatie van een gezonde leefstijl.

Het vertrouwde Paradise-platform voor een ultieme geluidskwaliteit

De Phonak Audéo Life is gebaseerd op het baanbrekende Paradise technologieplatform voor een ultiem geluidskwaliteit. Het beschikt over AutoSense 4.0, waardoor het hoortoestel zich automatisch en snel aanpast aan je luisteromgeving. Het maakt tegelijkertijd gebruik van beide hoortoestellen om een echt ruimtelijk en levensechte geluidskwaliteit te produceren.

Verbinden en streamen was nooit zo eenvoudig

De Phonak Paradise hoortoestellen zijn multifunctionele gehoortoestellen met diverse innovaties voor meer gebruiksgemak. Het beste van alles is dat Phonak Audéo Life kan streamen vanaf iedere smartphone, tablet en TV, ongeacht het merk (Apple, Android, etc) en soorten media. Met de Phonak Audéo Life kan je tegelijkertijd aan diverse apparaten verbonden zijn waardoor je niet meer handmatig steeds hoeft te wisselen.

Wat maakt de Phonak Audéo Life uitzonderlijk?

  • Waterdicht*: kan tot 50 cm ondergedompeld worden in zout, zoet en zeepwater
  • Oplaadbaar
  • Stappenteller te motivatie van een gezonde leefstijl
  • Kristalhelder en natuurlijk geluid
  • AutoSense 4.0: kiest automatisch programma, best passend aan je luisteromgeving
  • Universele connectiviteit met smartphones, tv, tablet en meer
  • Meerdere Bluetooth-verbindingen: je kan je hoortoestellen koppelen met maximaal 8 verschillende apparaten en tegelijkertijd tot 2 verschillende actieve verbindingen hebben
  • Tap Control voor eenvoudige toegang tot Bluetooth-functies: door dubbel op de hoortoestellen te tikken kan je telefoongesprekken aannemen en schakelen tussen tv-streaming, muziek, Siri/Google Assistent
  • Krachtige slimme apps
  • Phonak Charger Case GO – nieuwe bijbehorende oplader voor inductief en draadloos opladen

Contact met Onlinehoortoestel.nl

Heb je interesse in het proberen van werelds eerste oplaadbare en waterdichte hoortoestel? Bestel Phonak Audéo Life P70 RL dan direct online of neem contact met ons op! Wanneer je nog niet helemaal zeker weet welk gehoorapparaat bij jou past, kun je onze online hoortest doen. Deze gratis gehoortest kun je gemakkelijk achter de computer uitvoeren. Hierdoor hoef je het huis niet uit en kun je het op je eigen gemak in een rustige omgeving doen.

Heb je vragen over onze service? Stel een vraag aan onze klantenservice of lees onze veel gestelde vragen en algemene voorwaarden.

Exclusief interview met Phonak over het nieuwste model van Roger en veel meer!
Q&A hoe onderhoud ik mijn hoortoestel
Q&A hoe bestel je een hoortoestel online?
Specificaties
Kenmerken
Lawaaionderdrukking
Lawaaionderdrukking zorgt ervoor dat ongewenste geluiden minder versterkt worden. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Type batterij
In ieder hoortoestel gaat een batterij, tenzij het een oplaadbaar hoortoestel is. Hoe groter een batterij is, hoe langer de levensduur van een batterij. In ieder hoortoestel kan één formaat batterij. Van klein naar groot heb ik de batterij 10, 312, 13 en 675.

accu

Type hoortoestel
Een AHO is een hoortoestel dat Achter Het Oor zit. Een IHO is een gehoorapparaat dat doorgaans (vrijwel) onzichtbaar is omdat deze In Het Oor zit. Een RIC is een hoorapparaat dat ook achter het oor wordt geplaatst. Deze zijn kleiner omdat het luidsprekertje direct in de gehoorgang wordt geplaats in plaats van in de behuizing.

Luidspreker in het oor (LIHO/RIC)

Overige kenmerken
hoorverlies-1

hoorverlies-2

2

hoorverlies-3

3

hoorverlies-4

4

Kanalen
Het aantal kanalen waarmee het gehoorapparaat kan worden ingesteld. Hoe meer kanalen hoe nauwkeuriger het apparaat kan worden afgesteld, des te beter kan je ongewenst geluid kunnen wegfilteren.

20

Banden
Banden zijn de frequentie gebieden waarin het hoortoestel zijn bewerkingen kan doen. Des te meer banden des te beter en nauwkeuriger het hoortoestel de bewerkingen kan uitvoeren.

20

Max handmatige programma's

4

Staffel

5

Feedback onderdrukker
De feedbackonderdrukker zorgt ervoor dat het fluiten van het hoortoestel onderdrukt wordt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Geschikt voor muziek
Hoortoestellen kunnen zich aanpassen aan muziek en ervoor zorgen dat muziek warmer en prettiger klinkt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Omgevingsadaptatie (automatisch programma)
Met omgevingsadaptatie wordt de omgeving gescand en past het hoortoestel zich hier op aan. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Onderdrukken van impulsgeluiden
Onderdrukt plotselinge ongewenste geluiden zoals het neerzetten van een kopje of het rinkelen van een sleutelbos. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Windruisonderdrukking
Detecteert windruis en onderdrukt het geluid. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Vocht-/stofbestendig
De stof- en vochtbestendigheid wordt in IP aangeduid. Het eerste cijfer geeft de beschermingsgraad tegen stof aan. Bij nul is het niet beschermd tegen stof en 6 is de maximale score: stofdicht. Het tweede nummer heeft te maken met de vochtbestendigheid. Een nul betekent totaal niet vochtbestendigd en 8 is de maximale score: perswaterdicht, continue onderdompeling kan het toestel hebben. Het langduring in water houden kan niet.

Binaurale communicatie
De toestellen passen zich aan elkaar aan en wisselen informatie uit. Als het linker toestel bijvoorbeeld signaliseert dat de lawaai-onderdrukking aan moet, dan gaat het rechtertoestel ook aan.

Frequentie verschuiving
Frequentie verschuiving verschuift frequenties die niet of slecht hoorbaar zijn naar (veelal) lagere frequenties waardoor ze weer wel te horen zijn. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Datalogging
Deze hoortoestellen kunnen bijhouden hoe vaak, hoe lang en in welke type situaties de hoortoestellen gebruikt zijn. Dat kan handig zijn voor de audicien om het hoortoestel beter te kunnen afstellen.

Binaurale synchronisatie
Beiden toestellen communiceren met elkaar, zet je je rechter toestel harder, dan gaat links ook automatisch harder bijvoorbeeld.

Te koppelen aan iPhone?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan je iPhone telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Te koppelen aan Android?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan jouw Android telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Binaurale streaming
Als een hoortoestel binauraal kan streamen dan kan je het geluid van apparaten die je gekoppeld hebt aan het hoortoestel (bijvoorbeeld de tv, muziek-installatie of telefoon) in beide oren horen. Heeft het hoortoestel deze functie niet dan hoor je dit soort geluiden maar in 1 van de 2 hoortoestellen.

Techniek
Dit is de naam van de chip die in het hoortoestel gebruikt wordt.

Phonak, Paradise

Zoek mijn hoortoestel
Van deze hoortoestellen wordt via de app bijgehouden waar ze voor het laatst geregistreerd zijn. Dit geeft de mogelijkheid ze terug te vinden zodra je ze kwijtgeraakt bent. Deze functie werkt alleen zodra je toestaat dat dit gebeurt.

Compatibel met CROS / BICROS-toestel

Personal assistant
Door een tik op het hoortoestel kan je vragen stellen aan het hoortoestel. Deze worden dan direct in je oor beantwoord.

Boost

Bluetooth
Het gehoorapparaat bevat bluetooth waardoor het aan bijna elke mobiele telefoon met bluetooth direct te koppelen is.

Afmeting

28,0×11,9×8,0 mm

Hoortest op afstand mogelijk?

Toon meer Toon minder
Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Phonak Audéo Life P70-RL – waterdicht – oplaadbaar. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Plus- en minpunten
+
Waterdicht
+
Oplaadbaar
+
Gebasseerd op het revolutionaire Paradise-platform
+
Stappenteller ter motivatie van een gezonde leefstijl
+
Doormiddel van de bewegingssensor spraakbediening activeren
+
Tap Control bediening: een functie waarmee het hoortoestel bediend kan worden door dubbel te tikken ophet hoortoestel in plaats van met de knop of een afstandsbediening.
+
Directe en volledige connectiviteit met de mobiele telefoon (Android, iPhone, etc)
+
Zonder accessoires te verbinden met alle bluetooth apparaten (zoals smartphones, maar ook tv)
+
Kan met twee bluetooth apparaten tegelijk verbinding maken
+
Middels app direct contact met de audicien
+
Accu gaat 6 jaar mee
-
De programmawisseling met de app werkt niet goed
-
Geen uitgebreide app waar een vertaalfunctie of een valdetectie in zit
-
Alleen te gebruiken met de oplader Phonak Charger Case Go
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Hoortoestellen- Wat is inbegrepen in onze prijzen?

Kostenlose des ersten Einstellung
Gratis 2 jaar fabrieksgarantie
Gratis filters
Gratis domes en luidsprekers (indien van toepassing)
Gratis batterijen (indien van toepassing)