Phonak Compilot II TV Link II bundel
Phonak Compilot II TV Link II bundel
Phonak Compilot II TV Link II bundel
Phonak Compilot II TV Link II bundel

Phonak Compilot II TV Link II bundel

Merk: Phonak
226,74
Op voorraad
We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Reviews
Omschrijving

De Phonak TVLink verandert een hoortoestel in een draadloze headset voor tv of muziek met stereogeluid.Het TVLink II-basisstation biedt digitale audio inputs, een speciale koppelingsknop en een oplaadsleuf die ook compatibel is met ComPilot Air II./Het Phonak TVLink II-basisstations is de interface voor tv en andere audiobronnen. In combinatie met Phonak ComPilot II of Phonak ComPilot Air II verandert elk draadloos Phonak-hoortoestel in een headset met een bereik tot 30 meter.
Deze oplossing biedt stereogeluidskwaliteit en overdracht met minimale vertraging voor een volwaardige audio-ervaring. Deze oplossing voorkomt ook dat het volume van de tv te hoog staat voor andere personen.

De TVLink II werkt met alle moderne tv-sets en stereoapparatuur. Dankzij de twee digitale audio inputs is de verbinding met tv of stereo veel eenvoudiger met verbeterde geluidskwaliteit. U hoeft alleen de optische of coaxkabel te verbinden; daarna hoeft u het volume niet meer vooraf in te stellen en hebt u geen problemen meer met tv-speakers die uit staan.

In tegenstelling tot andere ondersteunende luisterapparatuur hoeft het hoortoestel niet verwijderd te worden wanneer het TVLink II-basisstation gebruikt wordt. Op die manier kunnen uw cliënten genieten van digitale audiostreaming en de geluiden om hen heen, zoals gesprekken of de deurbel, blijven horen. Door het bereik van 30 meter kunnen uw cliënten zich vrij door het huis bewegen zonder iets van het tv-programma te missenNet als andere audioadapters kunt u het TVLink II-basisstation gewoon aansluiten op de voeding en een van de beschikbare audio outputs van de tv of andere audiobron. TVLink II-basisstation is ook verkrijgbaar in een pakket met ComPilot II, een oplader en alle vereiste audiokabels (optisch, analoog). De toestellen zijn al gekoppeld en gereed voor gebruik; de installatie en configuratie zijn dus heel eenvoudig. Samen vormen ze een handige entertainmentset, klaar om audio draadloos te streamen naar hoortoestellen.

Specificaties
Kenmerken
Inhoud

1 ComPilot II met netlus
1 TV Link II
1 USB adapter met USB voedingskabel

Compatibiliteit

Compatibel om te telefoneren en tv te kijken met Belong en Venture hoortoestellen.
Behalve de volgende hoortoestellen;
Audeo B-direct
Virto B-NW
Virto B titanium
Virto V-Nano
Virto V-NW

NVAB code

101044

Batterij

Lithium Polymer 3,7V DC

Afstandsbereik naar hoortoestel zonder obstakels in centimers

Streaming en afstandsbediening met neklus: tot 40 Afstandsbediening zonder neklus: 100

Bluetooth/streaming bereik zonder obstakels in meters

tot 11

Maximaal apparaten

6

Gebruiksduur

tot 24 uur bij streaming tot 1 week aan en Bluetooth™ op standby tot 2 weken als afstandbediening

Oplaadduur (in minuten)

90

Audio inputs

Compilot II: Bluetooth™ audio (stereo) Bluetooth™ telefoon TVLink II: Audio jack (3,5 mm plug) Optische kabel (Toshlink) Digitale coax kabel

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

Phonak

Toon meer Toon minder
Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Phonak Compilot II TV Link II bundel. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.