A A
Menu
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00
Afspraken mogelijk buiten deze tijden

Privacy statement & disclaimer

 

OnlineHoortoestel.nl respecteert niet alleen de privacy van bezoekers van de website, maar vinden het zelf ook erg belangrijk dat privacy gewaarbord is. We dragen er zorg voor dat de (persoonlijke) informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Verwerking van de (persoons)gegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de wet stelt. Doeleinden van de gegevensverwerking Jouw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten voor (digital) marketing en analytics diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand.

 

Voor het verwerken van de gegevens die via de formulieren worden ingevuld gebruiken we MailChimp, de marketing automation tool voor ons klantenbestand (AcouSoft). Gegevens die worden opgevraagd via formulieren op onze website zijn nodig voor bovenstaande redenen. Indien de persoonsgegevens niet worden verstrekt, kunnen we geen contact opnemen of, in het geval van een nieuwsbriefinschrijving, je informeren over onze diensten en activiteiten. Jouw persoonsgegevens worden ook door ons gebruikt om eventueel de bestelde producten op maat voor je te maken en gebruik ervan voor je voor te bereiden en/of te optimaliseren. Als je een contact – of nieuwsbriefinschrijvingsformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.
We hanteren daarbij de volgende bewaartermijnen: Type gegevens  Bewaartermijn Contactformulier           Max. 4 jaar Nieuwsbriefinschrijving Tot het moment van uitschrijving voor de nieuwsbrief. Aanvraag via e-mail       Max. 4 jaar Overige formulieren      Max. 4 jaar Klantgegevens                Max. 7 jaar (met inbegrip van de gegevens verzonden via bovenstaande methoden, doch uitsluitend indien er sprake is van een commerciële relatie)
Beveiliging Alle gegevens die je met OnlineHoortoestel.nl uitwisselt via onze website, worden versleuteld met SSL beveiliging op basis van het HTTPS protocol. Gegevens die je achterlaat door het invullen van een formulier, worden opgeslagen in de database van ons Word Press, MailChimp en/of AcouSoft database systeem. De data wordt opgeslagen conform de actuele wetgeving. Bezoekgegevens en Google Analytics Wij maken gebruik van Google Analytics om algemene online bezoekgegevens bij te houden en om te kunnen analyseren hoe effectief onze AdWords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De gegevens worden dus gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Ook hebben wij Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld, zodat IP-adressen geanonimiseerd worden en gegevens over een beveiligde verbinding gestuurd worden.   Met Google hebben wij een verwerkersovereenkomst. De statistische gegevens worden overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in Europa en de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Voor informatie over hoe Google compliant is aan de GDPR heeft Google specifieke pagina’s:  Google Cloud en de GDPR  en wat Google doet op het gebied van databescherming. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om OnlineHoortoestel.nl als adverteerder informatie over de effectiviteit van onze campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Graag wijzen we je er expliciet op dat deze gegevens door OnlineHoortoestel.nl  nooit te herleiden zijn naar jou als persoon of individu, uitgezonderd situaties waarin je jezelf via één van de formulieren op de website als persoon identificeert of online een bestelling plaatst en daardoor jouw gegevens achterlaat. Dit kan bijvoorbeeld door een e-mail adres achter te laten wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief of door het online bestellen van een hoortoestel. In dergelijke gevallen is je bezoekgedrag te koppelen aan de ingevulde gegevens.

 

De door OnlineHoortoestel.nl verzamelde gegevens worden niet aan derden verstrekt voor commerciele doeleinden.

 

Hotjar Met de tool Hotjar kunnen we zien waar we bezoekers op de website klikken en in welke mate bezoekers naar beneden scrollen op pagina’s. Deze gegevens worden volledig geanonimiseerd en zijn dus niet naar personen te herleiden. YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter Op deze site zijn of worden knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door de social media zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven). Lees de privacyverklaring van de desbetreffende social media (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met je persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken. Nieuwsbrief Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over nieuws op het gebied van hoortoestellen, het gehoor, onze diensten en aanverwante zaken. Je e-mailadres wordt alleen met je expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. Tot die tijd worden de gegevens bewaard. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. Profilering Op basis van gedrag op de website worden met marketinglijsten profielen aangemaakt, zodat we bezoekers op andere sites relevante advertenties kunnen tonen op basis van de marketingcookies. Hiermee krijg je als bezoeker relevante advertenties te zien, aangezien dit aansluit bij je eerder getoond gedrag op onze website. Hiermee hopen we je nog beter te kunnen informeren over onze diensten en artikelen. Deze gegevens zijn niet te herleiden naar een specifiek persoon.

 

Verwerkersovereenkomst Met alle bedrijven die gegevens van ons verwerken hebben we een verwerkersovereenkomst getekend. Hierin is o.a. vastgelegd waar de persoonsgegevens voor mogen worden verwerkt en welke veiligheidsmaatregelen getroffen moeten worden waar de persoonsgegevens worden opgeslagen. Ook staat hierin dat de degenen die de gegevens verwerkt, hier vertrouwelijk mee om moet gaan en niet op eigen initiatief voor een heel ander doel mag gaan verwerken dan in de verwerkersovereenkomst staat. Gebruik van cookies Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten en de informatie op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om je instellingen en voorkeuren te onthouden.

 

Onderstaand overzicht geeft je inzicht in welke cookies worden geplaatst, door welke tooling en met welk doel. Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven. Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.   Naam                  Aanbieder         Doel, vervaldatum en type wordpress_test_cookie onlinehoortoestel.nl     Gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt.         Session HTTP Cookie Voorkeurscookies zorgen ervoor dat een website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van uw voorkeur of de regio waar u woont. Naam   Aanbieder         Doel, vervaldatum en type Statistieken Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren. Naam   Aanbieder         Doel, vervaldatum en type __utma [x2]       slideshare.net   static.addtoany.com     Verzamelt gegevens over het aantal keren dat een gebruiker de website heeft bezocht, evenals data voor het eerste en meest recente bezoek. Gebruikt door Google Analytics.            2 jaar    HTTP Cookie __utmb [x2]      slideshare.net static.addtoany.com     Registreert een tijdstempel met het exacte tijdstip waarop de gebruiker de website heeft bezocht. Gebruikt door Google Analytics om de duur van een websitebezoek te berekenen.      Session HTTP Cookie __utmc [x2]       slideshare.net static.addtoany.com     Registreert een tijdstempel met het exacte tijdstip waarop de gebruiker de website verlaat. Gebruikt door Google Analytics om de duur van een websitebezoek te berekenen.  Session HTTP Cookie __utmt slideshare.net  Wordt gebruikt om de snelheid van aanvragen naar de server te regelen.           Session HTTP Cookie __utmz [x2]       slideshare.net static.addtoany.com     Verzamelt gegevens over waar de gebruiker vandaan kwam, welke zoekmachine werd gebruikt, op welke koppeling werd geklikt en welke zoekterm werd gebruikt. Gebruikt door Google Analytics.             6 maanden           HTTP Cookie        Gebruikt door Google Tag Manager om het laden van een Google Analytics-scripttag te regelen.             Session HTTP Cookie       Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.              2 jaar    HTTP Cookie      Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen    Session HTTP Cookie       Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.              Session HTTP Cookie   Verzamelt statistieken over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina’s zijn gelezen.   1 jaar    HTTP Cookie _pk_ref#                       Gebruikt door Piwik Analytics Platform om de verwijzende website te identificeren waarvan de bezoeker afkomstig is.  6 maanden        HTTP Cookie _pk_ses# [x2]         Gebruikt door Piwik Analytics Platform om pagina-aanvragen van de bezoeker tijdens de sessie te volgen. Session HTTP Cookie _uv_id  slideshare.net  Verzamelt gegevens over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals welke pagina’s zijn gelezen.       2 jaar    HTTP Cookie Marketing Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders. Naam   Aanbieder         Doel, vervaldatum en type Onlinehoortoestel.nl Bepaalt of de navigatie van de gebruiker moet worden geregistreerd in een bepaalde tijdelijke statistische aanduiding.              Session              HTTP Cookie ads/ga-audiences          google.com       Gebruikt door Google AdWords om bezoekers opnieuw de website te laten bezoeken. Session         Pixel Tracker bcookie [x2]      linkedin.com slideshare.net   Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services.              2 jaar    HTTP Cookie BizoID   ads.linkedin.com            Niet geclassificeerd        179 dagen         HTTP Cookie bscookie            linkedin.com     Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services.         2 jaar              HTTP Cookie collect   google-analytics.com    Gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.      Session Pixel Tracker cuvid     onlinehoortoestel.nl     OnlineHoortoestel.nl maakt gebruik van de diensten van Click Dimensions om het inzicht te krijgen in het gebruik van de website door bezoekers die geintresseerd zijn in onze dienstverlening. Dit cookie wordt gebruikt om een unieke visitor ID voor de gebruiker op te slaan. Hiermee kan Click Dimensions herkennen of iemand een sessie begint of voortzet. Voor het privacy statement van Click Dimensions, zie: http://clickdimensions.com/about/privacy-policy/         2 jaar    HTTP Cookie cuvon   onlinehoortoestel.nl     OnlineHoortoestel.nl maakt gebruik van de diensten van Click Dimensions om het inzicht te krijgen in het gebruik van de website door bezoekers die geintresseerd zijn in onze dienstverlening. Dit cookie wordt gebruikt om te herkennen wanneer een bezoeker een pagina voor het laatst heeft bekeken. Voor het privacy statement van Click Dimensions, zie: http://clickdimensions.com/about/privacy-policy/       Session              HTTP Cookie fr           facebook.com  Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders. 3 maanden        HTTP Cookie IDE        doubleclick.net Gebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren.     1 jaar    HTTP Cookie lidc        linkedin.com     Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services.       Session HTTP Cookie PREF     youtube.com    Registreert een unieke ID die door Google wordt gebruikt om statistieken bij te houden over hoe de bezoeker YouTube-video’s op verschillende websites gebruikt.       8 maanden        HTTP Cookie SERVERID           slideshare.net  Slideshare is een tool van LinkedIn. LinkedIn/Slideshare plaatsen dit cookie om websites te herkennen.       Session              HTTP Cookie test_cookie        doubleclick.net Gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt.         Session HTTP Cookie tr           facebook.com  Niet geclassificeerd        Session Pixel Tracker UID       scorecardresearch.com Verzamelt informatie van de gebruiker en zijn/haar beweging, zoals tijdstempel voor bezoeken, meest recent geladen pagina’s en IP-adres. De gegevens worden gebruikt door het marketingonderzoeksnetwerk, Scorecard Research, om verkeerspatronen te analyseren en enquêtes uit te voeren om hun klanten te helpen de voorkeuren van de klant beter te begrijpen. 2 jaar    HTTP Cookie UIDR     scorecardresearch.com Verzamelt informatie van de gebruiker en zijn/haar beweging, zoals tijdstempel voor bezoeken, meest recent geladen pagina’s en IP-adres. De gegevens worden gebruikt door het marketingonderzoeksnetwerk, Scorecard Research, om verkeerspatronen te analyseren en enquêtes uit te voeren om hun klanten te helpen de voorkeuren van de klant beter te begrijpen. 2 jaar    HTTP Cookie UserMatchHistory         ads.linkedin.com            Niet geclassificeerd       179 dagen   HTTP Cookie uvc        addtoany.com  Werkt de teller bij voor de social sharing-functies van de website.       Session HTTP Cookie VISITOR_INFO1_LIVE     youtube.com    Probeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina’s met geïntegreerde YouTube-video’s.              179 dagen         HTTP Cookie YSC        youtube.com    Registreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video’s van YouTube de gebruiker heeft gezien.         Session HTTP Cookie Inzage, correctie en recht van verzet

 

Indien je een relatie met OnlineHoortoestel.nl  hebt, heb je na schriftelijk verzoek de mogelijkheid je persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun je ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Verder heb je het recht om je gegevens op te vragen in een bestand zodat een andere partij deze gegevens van jou kan krijgen en te gebruiken. Daarnaast kun je ons schriftelijk op de hoogte stellen wanneer je niet wilt worden benaderd (per post of per e-mail) met informatie over onze producten en diensten door dit te melden via info@onlinehoortoestel.nl In het geval je het niet eens bent over hoe wij je persoonsgegevens verwerken en je komt er niet uit met de privacyofficer op de klantenservice-afdeling van OnlineHoortoestel.nl, dan heb je de mogelijkheid tot het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze kan gestuurd worden naar: Autoriteit Persoonsgegevens, Postbus 93374, 2509 AJ DEN HAAG Aanpassen privacy statement

 

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Disclaimer Hoewel bij het ontwikkelen en onderhouden van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd niet meer juist is.

 

OnlineHoortoestel.nl BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van alle activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie zoals verstrekt op deze website. Aan de inhoud van deze website kan geen verplichting van OnlineHoortoestel.nl BV worden ontleend, met uitzondering van die gevallen waarbij een schriftelijke overeenkomst is opgemaakt. Bronnen van derden Bepaalde verwijzingen in deze website voeren naar informatiebronnen die door derden worden onderhouden, waarop OnlineHoortoestel.nl BV geen invloed kan uitoefenen. OnlineHoortoestel.nl draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van deze informatiebronnen. Auteursrecht Het auteursrecht van alle op deze website aanwezige content berust bij OnlineHoortoestel.nl BV, tenzij nadrukkelijk anders vermeld door middel van bijvoorbeeld bronverwijzingen. Niets uit de vormgeving, content, audio op deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf van OnlineHoortoestel BV.

 

Merkbescherming OnlineHoortoestel.nl en het  bijbehorende logo zijn zijn gedeponeerde (beeld)merken van OnlineHoortoestel.nl BV. Algemene Voorwaarden OnlineHoortoestel.nl BV is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Flevoland onder inschrijvingsnummer 70108765. Op de dienstverlening van OnlineHoortoestel.nl BV zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder voornoemd inschrijvingsnummer. Deze voorwaarden worden op aanvraag kosteloos toegezonden en zijn tevens op de website te vinden. Locatie OnlineHoortoestel.nl BV
Nikkelstraat 43
1411 AH Naarden

KvK: 70108765
BTW: NL.8581.45.406.B.01
IBAN: NL76INGB0008093011 Contact
info@onlinehoortoestel.nl
+31 35 – 30 30 100