0,00
0
RS LS62 MP STERL GRY 1RS LS62 MP MBL 1RS LS62 MP MRE 1RS LS62 MP OBL 1RS LS62 MP WHT PRL 1RS LS62 MP BLK GLOSS 1RS LS62 MP LBL 1RS LS62 MP SIL 1RS LS62 MP DBR 1RS LS62 MP BLK 1RS LS62 MP ANT GLOSS 1RS LS62 MP MBL GLOSS 1RS LS62 MP ANT 1RS LS62 MP BGE 1
 • RS LS62 MP STERL GRY 1
 • RS LS62 MP MBL 1
 • RS LS62 MP MRE 1
 • RS LS62 MP OBL 1
 • RS LS62 MP WHT PRL 1
 • RS LS62 MP BLK GLOSS 1
 • RS LS62 MP LBL 1
 • RS LS62 MP SIL 1
 • RS LS62 MP DBR 1
 • RS LS62 MP BLK 1
 • RS LS62 MP ANT GLOSS 1
 • RS LS62 MP MBL GLOSS 1
 • RS LS62 MP ANT 1
 • RS LS62 MP BGE 1
 1. Bestel en betaal jouw hoortoestel eenvoudig online
 2. Upload jouw audiogram na de bestelling
 3. De audicien stelt jouw hoortoestel 100% op afstand in en stuurt ze binnen enkele dagen naar je toe

FAQ

ReSound LiNX Quattro 962 DRWT

1.049,00

op voorraad

Voor Gehoorapparaten is de prijs per hoortoestel.

Dit hoortoestel kunnen wij op basis van een audiogram instellen en per post toesturen. Een bezoek aan ons hoorcentrum is dan niet perse noodzakelijk. ReSound LiNX Quattro 962: een meedenkend hoortoestel ReSound LiNX Quattro 962 is ‘s wereld eerste Premium-Plus hooroplossing. Het ReSound LiNX Quattro 962 hoortoestel heeft dankzij de nieuwe technologie een fijne geluidsbeleving […]
Bij hoortoestellen: Eerste afstelling inbegrepen.
Gratis chat service met audioloog, 7 dagen per week tot 22:00
Lage prijzen gegarandeerd
2 jaar garantie op alle hoortoestellen.
Voeg toe aan offerte
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover

You may also like…

Beschrijving
Specificaties
Plus en Minpunten
Handleiding
Reviews

Description

Dit hoortoestel kunnen wij op basis van een audiogram instellen en per post toesturen. Een bezoek aan ons hoorcentrum is dan niet perse noodzakelijk.

ReSound LiNX Quattro 962: een meedenkend hoortoestel

ReSound LiNX Quattro 962 is ‘s wereld eerste Premium-Plus hooroplossing. Het ReSound LiNX Quattro 962 hoortoestel heeft dankzij de nieuwe technologie een fijne geluidsbeleving met veel diepgang, dynamiek en ritme. De ReSound LiNX Quattro 962 is een luidspreker in het oor (LIHO/RIC) hoortoestel.

Ontdek ook de andere ReSound LiNX Quattro hoortoestellen: ReSound LiNX Quattro 762, ReSound LiNX Quattro 761, ReSound LiNX Quattro 961. De laatste twee hoortoestellen, de Quattro 761 en 961, zijn oplaadbaar. De eerstgenoemde, de Quattro 762, is net als de ReSound LiNX Quattro 962 zeer geavanceerd, maar heeft iets minder kanalen en banden. Dit betekent dat de Quattro 962 in rumoerige situaties, bijvoorbeeld op verjaardagen of in een café, beter kan schakelen tussen gesprekken. Wanneer je je minder vaak in dit soort situaties bevindt, zou je ook de keuze voor de LiNX Quattro 762 kunnen maken!

Wat kun je verwachten van de ReSound LiNX Quattro 962?

 • Uitstekende geluidskwaliteit

De ReSound LiNX Quattro 962 heeft een briljante geluidsbeleving met een heldere klankopbouw. Geluiden zijn daardoor tot in de kleinste details hoorbaar. Dit zorgt voor een fijne geluidskwaliteit, waarbij zachte geluiden helderder klinken en de harde geluiden rijker klinken en niet vervormen.

 • Breedband streaming

Tijdens het streamen van muziek is er een mooie geluidsweergave door de breedband streaming. Ook bij het streamen van telefoongesprekken zorgt dit ervoor dat er geen vertraging in het telefoongesprek ontstaat. Je hoort het geluid van je smartphone dus direct in je oren. Met een Android telefoon heb je hier nog een telefoonclip bij nodig.

 • Made for iPhone

Met de ReSound Smart 3D of ReSound Smart app kan dit hoortoestel optimaal bediend worden.

High tech ReSound software

Maak je gebruik van een Apple iPad of iPhone? Dan kun je kosteloos genieten van Artificial Intelligence (AI) in combinatie met Siri:

 • De intelligente technologie leert voorkeuren van de gebruiker kennen en geeft adviezen over de basis van activiteiten én de luisteromgeving. Dit wordt getoond op je iPhone of iPad en met een simpele ‘swipe’ kun je dit advies accepteren.
 • Het hoortoestel kan worden bediend door middel van spraak. Dit betekent dat je de geluidsinstellingen kunt wijzigen via spraakbesturing. Door te praten tegen je iPhone of iPad worden programmawijzigingen direct geactiveerd via de app.

Goed om te weten: de ReSound LiNX Quattro 962 kan altijd door de audiciens van Online Hoortoestel op afstand worden aangepast. Mocht je in de toekomst nog eens een aanpassingen in de instelling willen, kan dat zonder dat je fysiek bij ons langs komt. Dat is wel zo handig!

ReSound LiNX Quattro 962 online bestellen

Interesse in de ReSound LiNX Quattro 962? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie! Ben je overtuigd dat dit hoortoestel past bij jouw hoorbehoefte? Dan kun je de ReSound LiNX Quattro 962 direct online bestellen in onze webshop.

Specification

Extra informatie

Pros and Cons

Reviews

Hoortoestellen- Wat is inbegrepen in onze prijzen?

Gratis eerste instelling

Gratis 2 jaar fabrieksgarantie

Gratis filters

Gratis domes en luidsprekers (indien van toepassing)

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down