Resound Unite Multi Mic

Merk: ReSound
Resound Unite Multi Mic
Resound Unite Multi Mic
Resound Unite Multi Mic
Resound Unite Multi Mic
279,90
Op voorraad
We helpen je graag
9,4/10 Gebaseerd op 804 reviews
Waarom tot 40% goedkoper?
Bij hoortoestellen: 1e afstelling inclusief
2 jaar garantie
Geen hoge marketingkosten
Laagste prijsgarantie
Waarom OnlineHoortoestel.nl?
Altijd online audicien beschikbaar
Tot 40% goedkoper
Geen extra kosten
30 dagen bedenktijd! Geld terug zonder gedoe!
In Nederland vanaf 25 euro: geen verzendkosten
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Reviews
Omschrijving

Een gesprek volgen tussen mensen aan tafel, tijdens een vergadering of bij een presentatie kan zeer lastig zijn als u gehoorverlies heeft; alle stemmen lijken samen te smelten.
Met de ReSound Multi Mic verstaat u spraak veel beter en vergroot u uw hoorbereik.
Met de kleine en flexibel inzetbare Resound Multi Mic kunt u praktisch ieder geluid naar uw hoortoestellen streamen, zonder een extra apparaat om uw nek te hoeven dragen. Het bereik is tot wel 25 meter afstand, zonder obstakels.
Plaats de ReSound Multi Mic horizontaal op de tafel en hij schakelt automatisch over naar een modus waarmee hij stemmen van meerdere sprekers oppikt.
Bij een-op-een gesprekken klemt u hem op de kleding van degene met wie  u wilt praten. Versta alles probleemloos, zelfs in situaties met veel rumoer.
Plaat hem op de tafel en hij werkt als tafelmicrofoon, zodat u iedereen rond de tafel kunt verstaan. De Multi Mic vangt ook signalen van ringleidingen en FM-systemen* op en heeft een mini-jackingang. Hiermee streamt hij geluid vanaf praktisch ieder apparaat met een uitgang voor een hoofdtelefoon.

*FM ontvanger nodig

Specificaties
Kenmerken
Inhoud

1 Unite Multi Mic

Compatibiliteit

LiNX Quattro, LiNX3D, LiNX2, LiNX, Enzo2, Enzo, UP Smart, UP, Verso, Enya toestellen.
Behalve met de Lex toestellen"

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

ReSound

Ringleiding/Luisterspoel
Een ringleiding kan gebruikt worden in diverse openbare ruimtes waaronder theaters, kerkgebouwen en crematoria. Let op: Hier moet een apart programma voor worden ingeschakeld. Op een ringleiding wordt in de bovengenoemde situaties de microfoon van de spreker aangesloten of de muziek of andere audio aangesloten zodat dit rechtstreeks naar je hoortoestel gestuurd wordt.

Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Resound Unite Multi Mic. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
Beoordeling:
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Recent bekeken