0,00
0

Signia Silk 7x: 3 redenen waarom dit jouw nieuwe hoortoestel wordt

Een klein hoortoestel, diep in de gehoorgang geborgen. Nu denk je vast, maar is het hoortoestel dan echt onzichtbaar. Niet helemaal, hij is bijna onzichtbaar. Het enige wat je kunt zien als ik naar de zijkant van jouw oor kijk, is een beige of een zwart kleurig klepje ook wel de faceplate genoemd waar de batterij in zit om jouw hoortoestel te laten functioneren. Het hoortoestel zelf dat gedeeltelijk in de gehoorgang verdwijnt is rood en blauw. Rood geeft aan dat het hoortoestel voor jouw rechteroor is en blauw voor jouw linker oor. Zodra beide hoortoestellen in jouw oren zitten zie je van deze kleuren niets meer. Zie hieronder de voordelen.

 

  • Bijna onzichtbaar Meteen klaar voor gebruik dankzij de click sleeves in verschillende maten.
  • Speechfunctie, hierdoor kun jij in rumoer de stemmen weer verstaan dit zorgt voor een uitmuntend
  • luisterkwaliteit.
  • Tinnitus programma om meer rust te creëren in je hoofd dankzij de kalme zachte tonen op de achtergrond.
  • Gebruik van de Cros Silk X als je maar aan één kant kunt verstaan.
  • Afstandsbediening gebruik via de Signia-app en de MiniPocket.
  • TeleCare voor ondersteuning op afstand van uw audicien.

 

Lees verder als je wil weten waarom je de Signia Silk 7 X moet uitproberen.

Nog een voordeel is dat het meteen klaar is voor gebruik zonder dat jij er lang op hoeft te wachten. Dankzij de zachte silliconen sleeves is de Silk X direct klaar voor gebruik. Een sleeve is een rubberen dopje dat je op het hoortoestel klikt. Omdat ieder gehoorgang verschillend is qua grootte, zijn deze sleeves leverbaar in 4 verschillende maten. Afhankelijk van jouw gehoorverlies kunnen wij bepalen welke soort sleeve jij nodig hebt om optimaal te kunnen horen. De sleeve kun jij heel gemakkelijk zelf op de Signia Silk 7 X klikken.

Signia Silk 7X

Maar hoe hoort de Signia Silk nu eigenlijk. Het geluid klinkt natuurlijk en dankzij de geavanceerde speech functie ben jij instaat om gesprekken te kunnen verstaan als je door een drukke straat loopt, of gezellig in de kroeg staat met vrienden. We weten natuurlijk allemaal dat een gesprek voeren bij veel omgevingsgeluid veel inspanning en concentratie van jou vergt. Maar dankzij de nieuwe technologie zorgt dit hoortoestel ervoor dat je kunt verstaan zonder alle versterking van alle overbodige stemmen en rumoer om jou heen. Hoe fijn is dat!

De Silk 7 X is geschikt voor mensen die aan beide kanten een gehoorverlies hebben, of een goed oor hebben en een slecht oor. Maar wat als jij nou een doof oor hebt en een goed oor. Dan kun je de Silk 7 X ook dragen in combinatie met de Cros Silk X. De Cros Silk X zorgt er eigenlijk voor dat je de gesprekken en geluiden van beide kanten duidelijk kunt horen. Dat wil dus zeggen als ik in jouw oor dat doof is praat, jij mij kunt horen via je goede oor waar de Silk 7 X in zit. Je mag zelf vrijblijvend testen of je dit fijn vindt.

Heb jij nou veel last van tinnitus, een vervelende pieptoon of een bromtoon die je continue hoort probeer dan zeker de Signia Silk X uit. Door het horen van de zachte kalme tonen op de achtergrond zorgt het ervoor dat je tinnitus, een piep, gebrom minder storend aanwezig zijn. De tinnitus zelf zal nooit helemaal weggaan de zachte kalme tonen op de achtergrond zorgen ervoor dat je wat meer rust in je hoofd krijgt.

Op de Signia Silk X zit geen programma knop. Wil jij van programma’ s kunnen wisselen in elke gewenste luister situatie dan kun je gebruik maken van een MiniPocket. De MiniPocket is een kleine afstandsbediening die je aan je sleutelbos kunt hangen en heel gemakkelijk mee kunt nemen. Op de MiniPocket afstandsbediening zie je 3 knoppen. Twee knoppen die je kunt gebruiken om het volume harder of zachter te zetten. En een knop voorzien van de letter P die aangeeft dat het hier om de programma knop gaat. Met de programma knop kun jij o.a. je tinnitus programma regelen, of je kunt naar een comfort stand gaan als jij je in een heel lawaaiige situatie bevindt.

Ook is het mogelijk dat je de Signia App downloadt. Dit kan zowel bij Apple IOS als bij Android. De app kun je downloaden in de App store van Apple of in de Google Play store van Android. De app is gratis. Omdat jij vrijwel altijd je smartphone bij je hebt kun je dankzij de app ook het volume en de programma’s regelen. Je hebt hiervoor geen MiniPocket afstandsbediening nodig.

Nog een voordeel is dat je dankzij de Signia App direct hulp op afstand kunt krijgen. Wij als audiciens kunnen jou dan meteen helpen door op afstand jouw hoortoestellen aan te sluiten en bij te stellen. Hoe fijn is dat. Heb je geen tijd om langs de winkel te komen dan kunnen wij jou altijd helpen waar jij ook bent.

Probeer de Signia Silk 7 X nu uit, wij zijn super benieuwd naar jouw ervaring!

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down