0,00
0
StarkeyLivioAI R Black Paris 3 4 R lrg 1StarkeyLivioAI R champagne paris 3 4 R lrg 1StarkeyLivioAI R bright white Paris 3 4 R lrg 1StarkeyLivioAI R bronze paris 3 4 R lrg 1StarkeyLivioAI R expreso paris 3 4 R lrg 1StarkeyLivioAI R Slate Paris 3 4 R lrg 1StarkeyLivioAI R Sterling Paris 3 4 R lrg 1OOR AHO 1OOR AHO 2 1
 • StarkeyLivioAI R Black Paris 3 4 R lrg 1
 • StarkeyLivioAI R champagne paris 3 4 R lrg 1
 • StarkeyLivioAI R bright white Paris 3 4 R lrg 1
 • StarkeyLivioAI R bronze paris 3 4 R lrg 1
 • StarkeyLivioAI R expreso paris 3 4 R lrg 1
 • StarkeyLivioAI R Slate Paris 3 4 R lrg 1
 • StarkeyLivioAI R Sterling Paris 3 4 R lrg 1
 • OOR AHO 1
 • OOR AHO 2 1
 1. Bestel en betaal jouw hoortoestel eenvoudig online
 2. Upload jouw audiogram na de bestelling
 3. De audicien stelt jouw hoortoestel 100% op afstand in en stuurt ze binnen enkele dagen naar je toe

FAQ

Starkey Evolv CROS BTE 13

599,00

op voorraad

Voor Gehoorapparaten is de prijs per hoortoestel.

 • valdetectie en alarmering
 • vertaling in maar liefst 27 talen
 • multi-functioneel hoortoestel
 • streamen op beide oren tegelijk
 • diverse accessoires mogelijk
 • cros compatible
 • Geen minpunten
Bij hoortoestellen: Eerste afstelling inbegrepen.
Gratis chat service met audioloog, 7 dagen per week tot 22:00
Lage prijzen gegarandeerd
2 jaar garantie op alle hoortoestellen.
Voeg toe aan offerte
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover

You may also like…

Beschrijving
Specificaties
Plus en Minpunten
Handleiding
Reviews

Description

Starkey Evolv Cros hoortoestel
De Starkey Evolv Cros is een opvolger van de Livio AI. En heeft nog een aantal extra mogelijkheden en voordelen meer. Het Starkey Evolv Cros hoortoestel is een ‘Healthable™’ dat de hersenen en de gezondheid van het lichaam volgt. De Evolv Cros-hoortoestellen zijn revolutionair en zijn het eerste hoortoestel dat ook door mensen zonder gehoorschade kan worden gedragen. Daarom wordt het niet langer een hoortoestel, maar een ‘wearable’ of ‘healthable’ genoemd. De Starkey Evolv Cros komt overeen met de Marvel Phonak Marvel-serie. De hoortoestellen hebben veel overeenkomende functionaliteiten, maar de Starkey Evolv Cros gaat verder dan de functionaliteiten van Phonak Marvel. Het hoortoestel kan, behalve alles wat met horen te maken heeft, in 27 talen verstaan en live vertalen, de hartslag meten én gezondheidsadvies geven en nog veel meer. Het hoortoestel is als beste getest met spraak in rumoer (spraakverstaan).

Wat maakt de Starkey Evolv Cros zo bijzonder?
Het Starkey Evolv Cros hoortoestel is revolutionair door de vele sensoren in combinatie met artificial intelligence (AI) – kunstmatige intelligentie. Door AI kunnen de gehoorapparaten taken uitvoeren, waarvoor normaal gesproken menselijke intelligente vereist is. Verder is het hoortoestel uitgerust met het “Hearing reality Pro” systeem waardoor het toestel nog beter in staat is om de verschillende omgevingen beter te herkennen en het geluid daarop in te stellen. Het hoortoestel onderscheid zich met de volgende functionaliteiten: Hartslagmeter*. Vertaling in 27 talen**. Traceerbaar én een alarmsysteem wanneer je valt. Thrive™. Virtual Assistant: ‘voice’ vragen stellen Spraak naar Tekst transcriptie, Op afstand aanpasbaar. Als beste getest met spraak in rumoer (spraakverstaan). 5 jaar garantie. Optie: oplaadbare variant. Een goed gehoor is maar één onderdeel van een goed, gezond leven. Dit hoortoestel geeft je ook advies over de rest van je welzijn. Hieronder zullen we de unieke functionaliteiten uitgebreid beschrijven.

Thrive Care
Thrive Care levert gemoedsrust op voor de mensen met wie u informatie deelt. Bijvoorbeeld een verzorgende of een mantelzorger. Tegelijkertijd helpt het u zelfverzekerd en onafhankelijk te blijven.Met Thrive Care kunt u handige gegevens zoals uw lichamelijk activiteit, hoortoestelgebruik en sociale interactie delen met personen die u zelf uitkiest. U bepaalt wat u deelt vanuit uw Thrive app. Exclusief beschikbaar op Livio Edge AI hoortoestellen.

EDGE Modus
AI technologie ondersteund je in lastige luisteromgevingen, gewoon met een klein tikje op je hoortoestel. Het hoortoestel scant door middel van kunstmatige intelligentie de omgeving om direct aanpassingen te doen. Zo krijg je hulp zodra u dit het hardste nodig hebt. Deze volgende generatie van geluidsverwerking is uitsluitend verkrijgbaar op Evolv Cros.

Thrive Stem bediening
Met behulp van Thrive Assistent kun je vragen stellen over veel meer dan alleen je hoortoestel. Vraag bijvoorbeeld wat de weersverwachting is of wat de snelste route naar huis.

Samenwerking met een Orcam
Ideaal voor mensen met een visuele beperking kan er op een bril een kleine camera gezet worden, deze communiceert met de Starkey Livio Edge IA. Mogelijkheden om tekst over te zetten naar gesproken woord in het hoortoestel, heeft gezichtsherkenning, herkenning van geld en kan producten aan de hand van een barcode herkennen en doorgeven aan het hoortoestel.

Thrive™ Virtual Assistant
Heb je tijdens het dragen van de Starkey Evolv Cros vragen over het toestel? Door tweemaal op het hoortoestel te tappen, kun je vragen stellen over de functionaliteiten van je healthable. Het antwoord wordt door middel van voice in je hoortoestel verteld.

Balans App
Training van het evenwicht kan de kans op valincidenten verkleinen. Met de nieuwe smartphone Balans App van Starkey ( Medio 2020 beschikbaar) kan de drager ook het evenwicht trainen. De sensoren in de hoortoestellen houden de progressie bij in balans, stabiliteit en kracht. Via de App krijgt de gebruiker feedback hoe het daarmee is gesteld.

Vertaling in maar liefst 27 talen**
Gek op reizen, maar vind je het lastig om je in het buitenland verstaanbaar te maken? Daar brengt de Starkey Evolv Cros verandering in. Het hoortoestel kan maar liefst 27 talen verstaan! Wanneer je met iemand in gesprek bent, analyseert je healthable de taal van je gesprekspartner. Vervolgens wordt het gesprek in het Nederlands in je oor vertaald. Natuurlijk wil je dan kunnen terugpraten en ook dat is mogelijk. Praat terug tegen deze persoon in het Nederlands en laat de vertaling via de Starkey Thrive app aan je gesprekspartner lezen. De vertaling wordt als het ware als een ondertiteling in de app zichtbaar. Door deze revolutionaire ontwikkeling zal het hoortoestel niet alleen door slechthorenden worden gedragen. Ook met een goed gehoor kan dit hoortoestel moeizame gesprekken in een vreemde taal voorkomen! **Alleen in combinatie met een iPhone

Hartslagmeter*
Zoals eerder gezegd, wordt de Starkey Evolv Cros ook wel een healthable genoemd. Het hoortoestel kan namelijk voorzien worden van een hartslagmeter*. Door de vele sensoren in het hoortoestel kan het hoortoestel je aan het einde van de dag vertellen of je genoeg beweging hebt gehad. Is dit niet het geval? Dan weet je dat je de volgende dag meer moet bewegen om zo een gezondere levensstijl te ontwikkelen.e.

Traceerbaar én een alarmsysteem wanneer je valt
Dementie kan ervoor zorgen dat mensen soms in verwarde toestand niet meer weten waar ze hun hoortoestellen hebben neergelegd. Gelukkig is de Starkey Evolv Cros traceerbaar. Daardoor kunnen de hoortoestellen via de Thrive app in Google Maps worden gevonden. Een andere mogelijke situatie is dat de persoon valt en geen hulp kan krijgen, omdat er geen mensen in de omgeving zijn. Wanneer de persoon valt, wordt er via het alarmsysteem een bericht gestuurd naar maximaal drie contactpersonen. De contactpersonen krijgen een melding dat de persoon gevallen is én waar hij of zij zich bevindt. De gevallen persoon krijgt direct een melding in het oor te horen dat de berichten verstuurd én ontvangen zijn. Daardoor weet hij of zij dat hulp onderweg is!

Voice-to-text-transcriptie
Wanneer je een belangrijk gesprek hebt, bijvoorbeeld bij de dokter, kun je je soms door de grote hoeveelheid informatie achteraf niet meer goed herinneren wat er précies is verteld. De Starkey Evolv Cros onthoudt dit voor je. De healthable kan de uitslag of informatie van de dokter opnemen en deze vervolgens omzetten naar een uitgeschreven tekst. Laat dit naar jezelf mailen en lees nog rustig even na wat er is gezegd.

Op afstand aanpasbaar
Stel, je zit in een restaurant en je kunt het gesprek van je gezelschap niet goed verstaan, omdat de instellingen van je hoortoestel niet goed zijn. Bij veel andere hoortoestellen is er op dat moment niet veel aan te doen, waardoor je de dag erna bij de audicien langs gaat. De Starkey Evolv Cros is wél op afstand aanpasbaar. Dit betekent dat je contact kunt opnemen met je audicien om de instellingen aan te passen. Neem contact op met de audiciens van Online Hoortoestel, geef door wat er moet worden veranderd en laat het direct aanpassen. Vervolgens kun je ons laten weten of je na de aanpassingen wel of niet tevreden bent. Je bent daardoor zeker dat je hoortoestel nu wel de goede instellingen heeft!

Service van Online Hoortoestel
Het Starkey Evolv Cros hoortoestel is samen met de Livio AI uitgeroepen tot het beste hoortoestel bij gesprekken in rumoerige situaties (spraakverstaan). Ben je na het lezen van het unieke Starkey Evolv Cros hoortoestel enthousiast geworden en ben je benieuwd wat dit hoortoestel jou kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag!

Specification

Extra informatie

Pros and Cons

 • valdetectie en alarmering
 • vertaling in maar liefst 27 talen
 • multi-functioneel hoortoestel
 • streamen op beide oren tegelijk
 • diverse accessoires mogelijk
 • cros compatible
 • Geen minpunten

Reviews

Hoortoestellen- Wat is inbegrepen in onze prijzen?

Gratis eerste instelling

Gratis 2 jaar fabrieksgarantie

Gratis filters

Gratis domes en luidsprekers (indien van toepassing)

Bekijk ook deze producten

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down