0,00
0

Onzichtbaar 

Veel mensen willen, ondanks slecht gehoor, niet aan een gehoorapparaat beginnen. Ze vinden het té opvallend en schamen zich ervoor dat ze een gehoorapparaat moeten dragen. Wellicht is het om een representatieve functie die je hebt of dat je het gewoon niet mooi vindt. Bij de keuze van een hoortoestel is het formaat van het toestel wellicht één van de belangrijkste zaken die uiteindelijk bepalen welke het voor jou gaat worden. Immers, hoe kleiner hoe minder zichtbaar en dus mooier.

Is zo’n klein toestel voor jou mogelijk? Let wel op dat er een aantal factoren zijn die invloed kunnen hebben op de keuze van zo’n klein hoorapparaatje . Zoals bv. de mate van gehoorverlies, de functionaliteiten die je wilt benutten en de grote van een gehoorgang. Uiteraard zijn er meer factoren die keuze bepalend zijn . De audiciens van Online Hoortoestellen kunnen je adviseren bij het maken van jouw keuze. Hier zijn ze:

1. De Lyric van Phonak

De Phonak Lyric is het enige toestel wat op het ogenblik op de markt is die volledig onzichtbaar is omdat hij diep in de gehoorgang geplaatst wordt. Dit toestelletje heeft een uniek concept waarbij het toestel gedurende 2,5/3 maanden op zijn plek blijft zitten. Na die tijd zal de batterij leeg zijn en moet er een nieuwe geplaatst worden. Het is zelfs mogelijk dat na een kleine training de gebruiker het apparaatje zelf kan plaatsen, dus je hoeft dan niet meer naar de vestiging te komen. Onzichtbaar, zeer klein, comfortabel en zeer praktisch! Bovendien kunnen er veel mensen geholpen worden bij het verminderen of volledig maskeren van een hinderlijke tinnitus. Geschikt voor een licht tot middelzwaar gehoorverlies.

2. De Silk 7NX van Signia

De Signia ( voorheen Siemens) Silk 7NXis een zeer klein in het oor toestel welke met siliconen opklik oorstukjes zeer comfortabel in het oor zit. Hiervoor hoeft u dus geen afdrukken van het oor te laten maken. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste techniek en het toestel kan zeer uitgebreid door een de Touch control app op jouw smartphone worden bediend. Volume, programma’s en toonregeling zijn dan door de gebruiker zelf aan te passen. Alleen programma wisselen of volume regelen kan ook met een losse afstandsbediening. Geschikt voor gemiddelde en milde gehoorverliezen.

3. De Moment van Widex

De Moment van Widexis wel een achter het oor toestelletje, maar hoort zeker in dit lijstje van kleine toestellen thuis. Waarom? De Moment is het allernieuwste en allerkleinste oplaadbare hoortoestel met volledige nieuwe technieken die het geluid zeer natuurgetrouw weergeven. Het toestel is met een app op jouw smartphone volledig te besturen en je leert zelf het hoortoestel, dmv “artificial Intelligence” om zich aan te passen op de moeilijke situaties. Je kunt rechtstreeks vanaf jouw tablet of smartphone muziek of filmpjes beluisteren en met jouw smartphone is het telefoneren fantastisch omdat je de stem van de spreker aan de andere kant van de lijn rechtstreeks in je oren ontvangt. Dit tst is geschikt voor lichte tot en met de wat zwaardere verliezen.

4. De Soundlens iQ2400 van Starkey

De Starkey SoundLens iQ i2400is een hoortoestel met de meest geavanceerde technologie, samengevoegd in een onzichtbare hoor oplossing. Dit kleine, en zeer comfortabele hoortoestel wordt op maat gemaakt en zit onzichtbaar in de gehoorgang. De barrière voor slechthorenden om een zichtbaar hoortoestel te dragen wordt hiermee weggenomen, want het hoortoestel is niet langer zichtbaar voor de omgeving. SoundLens iQ i2400 is een draadloos hoortoestel en heeft de mogelijkheid om diverse accessoires te koppelen. Denk hierbij aan een afstandsbediening en een tv zender (daarmee kun je het geluid van de tv direct in je oren horen). Ook kun je met het Surflink Mobile 2 accessoire een telefoongesprek voeren via je SoundLens iQ i2400 hoortoestel. De ‘i’ versie is door deze extra mogelijkheden iets groter dan de standaard versie: Starkey SoundLens Q 2400 hoortoestel. Het verschil zit ‘m dus in de ‘i’ voor 2400.

Kiezen?

Uiteraard zijn er nog veel meer onzichtbare en kleine oplossingen. Een hoortoestel vinden die bij jou past is niet altijd even makkelijk. Met jouw wensen kunnen de audiciens van Online Hoortoestel adviseren over de allerkleinste oplossing waarmee u het beste resultaat heeft.

Ook wij letten op de kleintjes!

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down