Menu

Onzichtbaar

Veel mensen willen, ondanks slecht gehoor, niet aan een gehoorapparaat beginnen. Ze vinden het té opvallend en schamen zich ervoor dat ze een gehoorapparaat moeten dragen. Wellicht is het om een representatieve functie  die je hebt of dat je het gewoon niet mooi vindt. Bij de keuze van een hoortoestel is het formaat van het toestel wellicht één van de belangrijkste  zaken die uiteindelijk bepalen welke het voor jou gaat worden. Immers, hoe kleiner hoe minder zichtbaar en dus mooier.

Is zo’n klein toestel voor jou mogelijk?Let wel op dat er een aantal factoren zijn die invloed kunnen hebben op de keuze van zo’n klein hoorapparaatje . Zoals bv. de mate van gehoorverlies, de functionaliteiten die je wilt benutten en de grote van een gehoorgang. Uiteraard zijn er meer factoren die keuze bepalend zijn . De audiciens van Online Hoortoestellen kunnen je adviseren bij het maken van jouw keuze. Hier zijn ze:

Kiezen? 

Uiteraard zijn er nog veel meer onzichtbare en kleine oplossingen. Een hoortoestel vinden die bij jou past is niet altijd even makkelijk. Met jouw wensen kunnen de audiciens van Online Hoortoestel adviseren over de allerkleinste oplossing waarmee u het beste resultaat heeft.

Ook wij letten op de kleintjes!