Menu

Waarom een hedendaags hoortoestel jouw ideale reispartner is in het buitenland

Moderne hoortoestellen zoals de Starkey Livio AI zijn veel meer dan een hoortoestel met een geweldige geluidskwaliteit. Doordat het aan je telefoon wordt gekoppeld via Bluetooth kun je –óók op vakantie- gebruikmaken van allerlei handige functionaliteiten. Misschien stel je een verre reis nu nog even uit, maar bereid je vast voor op de volgende reis door te lezen wat je de volgende keer kunt thuislaten en wat je juist wel moet inpakken. Want wat dacht je van een vertaalfunctie, stappenteller en het streamen van muziek via je hoortoestel? Zet daarom zeker dit geweldige hoortoestel op je inpaklijst als je op reis gaat (en schrap de woordenboeken, stappenteller en koptelefoon, hahaha).

Geen batterijtjes

Een hoortoestel dat werkt op batterijtjes is niet handig. Je moet zorgen dat je overal (thuis, in je tas, op je werk en in de auto) reserve batterijtjes hebt liggen ‘voor het geval dat’. Op vakantie is het helemáál onhandig, want je wilt niet continu bang zijn om opeens niets meer te horen. Daarom is het zo ontzettend handig dat de Starkey Livio AI oplaadbaar is. ’s Nachts even aan de oplader en je hebt er de hele dag plezier van. Ideaal!

Kortom, ga lekker op vakantie en neem je Starkey Livio AI mee! Denk er wel aan om een goede verzekering af te sluiten én vergeet hem niet uit te doen als je gaat zwemmen. Dan wens ik je een geweldige vakantie!