0,00
0

Welk hoortoestel merk is het beste? En wat zijn de verschillen?

Je doet ongeveer 3-5 jaar met een hoortoestel en je wilt ook zeker weten dat je er al die jaren veel plezier van hebt. Het is daarom van belang om je van te voren goed te oriënteren welk merk of soort gehoorapparaat bij jou past. Vandaar dat wij hopen dat deze blog ervoor kan zorgen dat het kiezen van het juiste hoortoestel wat makkelijker wordt gemaakt.

Momenteel de beste merken

Geluid is ontzettend persoonlijk. Wat de één geweldig vindt klinken, kan de ander juist verschrikkelijk vinden klinken. Wij hebben op onze site een overzicht gemaakt van de verschillende klankkleuren per merk, klik hier voor het overzicht.

In de hoortoestellen branche zijn er momenteel 3 merken die er echt bovenuit springen, dat zijn: Starkey, Widex en ReSound. Deze merken hebben een mooi helder geluid. Hierdoor komen de spraakklanken goed naar voren, waardoor het spraak verstaan in moeilijkere luistersituaties makkelijker wordt gemaakt.

Deze merken hebben ook hoorapparaten die oplaadbaar zijn. Je zet de hoortoestellen elke avond in de oplader zodat je de volgende dag zorgeloos kan genieten van de apparaten! Dit is ook een ideale oplossing voor mensen waarbij de motoriek in de handen niet meer goed is. Kies je voor een oplaadbaar systeem, krijg je er een stuk gebruikersgemak voor terug!

Starkey

Starkey is het eerste merk wat een oplaadbaar ‘In het Oor’ hoortoestel heeft. Het mooie van Starkey is dat zij een zeer uitgebreide app hebben. In de ‘Thrive App’ kan je de instellingen van de hoortoestellen aanpassen, zodat het geluid in elke situatie prettig klinkt. Naast dat Starkey hoortoestellen ontwikkelt zijn om ervoor te zorgen dat je een goed spraak verstaan behaalt, richten zij zich ook op de gezondheid van de hoortoestel drager. Zo houdt het gehoorapparaat je lichamelijke gezondheid bij (stappen teller) maar ook je mentale gezondheid. Wil je dat je hoortoestel meer een gadget is? Ga dan zeker voor Starkey!

Ontdek onze Starkey hoortoestellen

Widex

Widex Widex heeft momenteel het kleinste oplaadbare hoortoestel wat ‘Achter het Oor’ zit. Widex heeft een zeer goeie reputatie als het gaat om geluidskwaliteit. Met de nieuwe serie ‘Moment’ hebben ze daar weer een enorme vooruitgang ingemaakt. Het geluid is nog zuiverder en natuurlijker. Ook maken zij gebruik van een app die zeer makkelijk te bedienen is. Ook maken zij gebruik van een app die zeer makkelijk te bedienen is.

Ontdek onze Widex hoortoestellen

ReSound

ReSound ReSound is het eerste merk wat bij een ‘Achter het Oor’ hoortoestel ook een microfoon in het oor heeft. Dit zorgt ervoor dat de functie van de oorschelp behouden blijft en er een natuurlijk geluid ontstaat. De ReSound One beschikt ook over een goeie windruis onderdrukker. Hierdoor worden je wandel of fietstochtjes niet verstoort doordat de wind zo hard in je oor ruist. Dit zorgt voor extra comfort in het geluid zonder dat het ten kosten gaat van de spraak.

Ontdek onze ReSound hoortoestellen

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down