A A
23 Service punten
Menu

Solo apparatuur

Bij Onlinehoortoestel.nl kun je terecht voor solo apparatuur. Dit zijn microfoons in combinatie met streamers. Een microfoon wordt gekoppeld aan ontvanger die geluid doorstuurt aan een hoortoestel, waardoor geluid beter binnenkomt. Horen en verstaan wordt hierdoor een stuk makkelijker. Solo apparatuur maakt het volgen van een gesprek, het verstaan van een spreker in een grote groep en gesprekken via de vaste telefoon begrijpen vele malen makkelijker.

Verschillende soorten solo apparatuur

We kunnen ons voorstellen dat het neerleggen van solo apparatuur niet voor iedereen even prettig is, je geeft hiermee toch aan dat je aan gehoorverlies lijdt. Met de huidige solo apparatuur valt het niet eens meer op dat het hulpapparaten zijn waardoor jij beter kunt horen. Neem de Phonak solo apparatuur, veel van hun solo apparatuur microfoons zien eruit als pennen. Deze leg je makkelijk neer bij de spreker, waarbij je je streamer om je nek draagt of in je binnenzak stopt. Niemand die hoeft te weten dat jij gebruik maakt van solo apparatuur. En jij kunt een presentatie, congres of meeting vele malen beter horen en verstaan.

Service van Onlinehoortoestel.nl

Alle soorten solo apparatuur bestaan uit een zender en een ontvanger. Welke het beste geschikt voor is, is per persoon anders. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van solo apparatuur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze audiciens gaan graag voor je op zoek naar de beste hooroplossing waardoor je weer normaal gesprekken kunt horen en verstaan. Daarnaast kun je ook altijd langskomen in onze winkel in Naarden. We staan voor je klaar met advies op formaat. Daarnaast kunnen we je helpen met het afstellen van je hoortoestel of het aanmeten van hoortoestel accessoires met bijvoorbeeld een wek- en waarschuwingssysteem.