A A
23 Service punten
Menu

Batterijen accu’s

Bij Onlinehoortoestel.nl heb je keuze tussen batterijen die eens in de zoveel tijd vervangen moeten worden of batterijen die door middel van een accu opnieuw opgeladen worden. Op deze pagina vind je twee soorten accu’s, namelijk de herbruikbare accu’s voor onze Sennheiser toestellen en herlaadbare batterijen van PowerOne voor de Siemens hoortoestellen.

PowerOne Plus accu’s voor Siemens

De Accu Plus batterijen van Power One zijn de enige soort oplaadbare batterij voor hoortoestellen ter wereld. Het mooie aan de Accu Plus batterijen is dat hun capaciteit constant blijft en dat ze niet naar verloop van tijd verslechteren. Veel batterijen hebben namelijk een zogenoemd ‘geheugeneffect’, waarbij de batterijen na veelvuldig opladen verslechteren. Dit is niet het geval bij dit product. Sterker nog, tijdens de levenscyclus van een Accu Plus batterij vervangt de batterij conventionele primaire batterijen maximaal 57 keer. De oplaadbare batterijen bevatten geen kwik of lood of cadmium. In ons assortiment hebben we hebben wij PowerOne Accu Plus P312, PowerOne Accu Plus P13, PowerOne Accu Plus P10 en PowerOne Accu Plus P675 opgenomen.

Indien je kiest voor de PowerOne Accu Plus batterijen raden wij wel aan om ten minste één setje Power One batterijen mee te bestellen. Indien je vergeten bent om de batterijen op te laden, heb je altijd een back-up.

Sennheiser accu’s

Ben je in het bezit van een Sennheiser toestel, zoals een audioport of koptelefoon? Speciaal voor deze toestellen zijn er oplaadbare accu’s, namelijk de Sennheiser Accu BA 151, Sennheiser Accu BA 300 en Sennheiser Accu BA 90. Alle drie deze producten zijn voor verschillende Sennheiser modellen te gebruiken. Op de productpagina’s staat beschreven met welke Sennheiser modellen ze compatibel zijn.

Voordelen van herbruikbare accu’s

Oplaadbare batterijen, zoals de producten van Sennheiser en batterijen van PowerOne, hebben een hoop voordelen. Oplaadbare batterijen zijn bijvoorbeeld de meest milieuvriendelijke producten, vanwege hun eenvoudige herbruikbaarheid. Daarnaast heb je met herbruikbare modellen altijd een bruikbaar toestel, aangezien je geen nieuwe accu of batterijen hoeft te kopen. Als je merkt dat het toestel bijna leeg is, kun je de batterijen in de nacht opladen, zodat je de volgende dag het toestel weer kunt gebruiken.

Service van Onlinehoortoestel.nl

Wil je accu’s kopen, maar heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust contact op met één van onze audiciens, wij adviseren je namelijk graag over welke accu past bij je hoortoestel of Sennheiser audioport. Je kunt ons bereiken door te bellen, mailen of gebruik te maken van onze chatfunctie.