Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

Starkey

Starkey is in 1967 opgericht en is één van de grootste leveranciers van hoortoestellen. De hoortoestelfabrikant is meer dan de hoorapparaten die ze maken. Starkey is een ervaring die niet alleen meer belooft, maar ook meer biedt: meer communicatie, meer participatie en meer gelegenheid om te doen wat je graag doet. Het bedrijf zet zich in voor verbetering van de technologie van het gehoor, en voor het maken van de allerbeste hoorapparaten.

De hoortoestellen van Starkey

Als marktleider in hoortoestellen blijft Starkey geavanceerde technologie ontwikkelen. Voor Starkey staat stijl en technologie voorop. Dit heeft geresulteerd in een aantal soorten, zodat er voor elke behoefte een soort is. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor achter het oor (BTE, ontvanger in gehoorgang (RIC), in het oor (ITE), in de gehoorgang (ITC), geheel in gehoorgang (CIC) en onzichtbaar in gehoorgang (IIC). Deze verschillende soorten hebben geresulteerd in de modellen Starkey Soundlens, Starkey Muse, Starkey Halo (made for iPhone) en de Z series. De beste eigenschappen van Starkey zijn dat je alsnog kunt horen bij lawaai en je profiteert van draadloze connectiviteit. Daarnaast worden de Starkey hoortoestellen beschermt tegen vocht en oorsmeer.

Kom je er niet helemaal uit bij de keuze voor één van de modellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice door te bellen, mailen of gebruik te maken van de chatfunctie.

De missie van Starkey

Volgens Starkey is horen veel meer dan slechts een zintuig. Het is de gave die mensen bij elkaar brengt, deuren opent en de mogelijkheid biedt om ons volledige potentieel te bereiken in het leven. Daarom doen ze elke dag hun best om de productie van hoorapparaten te verbeteren. De mondiale filantropische activiteiten en de audiciens waarmee ze samenwerken maken hierbij het verschil. Met de aanschaf van een Starkey hoortoestel zet je je in voor het goede doel met de Starkey Hearing Foundation. Elke keer als iemand investeert in beter gehoor voor zichzelf, wordt er een schenking gedaan aan het Starkey Hearing Foundation. Deze organisatie reist over de hele wereld met gratis hoorapparaten voor slechthorenden, zodat ook zij het onbetaalbare geschenk van gehoor krijgen.

Waarom kies je nog meer voor Starkey?

Starkey biedt baanbrekende technologie met nieuwe innovaties, zoals de SurfLink Mobile. Hiermee kun je handsfree telefoneren door middel van je gehoorapparaat. Daarnaast worden alle modellen onderzocht en getest, zodat je alleen hoogwaardige kwaliteit koopt.

Filter

Refine results

Price

Price

Gehoorapparaat merken

Gehoorapparaat merken
  • Widex (14)

Gehoorapparaat type

Gehoorapparaat type
  • RIC (7)
  • AHO (1)
eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
cogchevron-downcross-circle