A A
23 Service punten
Menu

Beltone

Beltone is een Amerikaanse hoortoestel fabrikant, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van geavanceerde hoorsystemen. Bij Beltone kun je slagen voor hoogwaardige hoortoestellen. Bij het ontwikkelen van technisch optimale hooroplossingen wordt de focus op de behoeften van het individu behouden. Dit resulteert in de beste hoortoestellen, want Beltone gelooft dat iedereen recht heeft op goed gehoor. Beltone is aanbieder van kleine, aangename en krachtige hoortoestellen.

De missie van Beltone

Beltone werd in 1940 in Chicago opgericht en de producten van het merk zijn inmiddels in meer dan 40 landen verkrijgbaar. In 1999 nam Beltone de Nederlandse hoortoestelfabrikant Philips over, waarna ze het marktaandeel wonnen. Net als hoortoestelfabrikant ReSound (tevens bij ons verkrijgbaar) is de fabrikant onder gebracht bij GN groep.

Beltone vindt dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om de kwaliteit van zijn of haar leven te verbeteren door middel van beter gehoor. Bij het ontwikkelen van Beltone hoortoestellen wordt er goed geluisterd naar de eindgebruikers, medische experts, audiologen en audiciens. Op die manier kunnen ze de gewenste hulp bieden aan de mensen met gehoorproblemen die het nodig hebben. Beltone streeft het hoogste niveau na bij de productontwikkeling, kwaliteitsproductie en de service naar cliënten. Alle medewerkers zetten zich daarom in om de nieuwste technologieën in de productie door te voeren.

De hoortoestellen van Beltone

Door de jaren heen heeft Beltone veel verschillende hoortoestellen uitgebracht, zoals Beltone Prime, Beltone Bold, Beltone Ally, Beltone Legend en Beltone Origin. Het nieuwste model is Beltone Promise. Dit Beltone gehoorapparaat werkt op dezelfde manier als hoe de oren normaal gesproken omgaan met geluid. Dit zie je terug in het filteren van lawaaiige omgevingen. Het hoortoestel maakt telefoneren makkelijker en laat je nog meer genieten van het luisteren naar muziek. De Beltone hoortoestellen hebben namelijk net als bij de ReSound hoortoestellen de mogelijkheid om verbonden te worden met de TV, radio of telefoon. Dit gebeurt via een draadloos systeem.

Heb je vragen over een Beltone gehoorapparaat? Bel of mail dan met ons, wij adviseren je graag bij de keuze voor een Beltone hoortoestel.

Overige hulpmiddelen

Eén van de onmisbare hulpmiddelen zijn onze wek- en waarschuwingssystemen. Hierdoor slaap je geen gat in de dag, maar wordt je op tijd wakker. Deze producten werken bijvoorbeeld met een trilschijf of een extra luid alarm. Daarnaast hebben we ook een hulpmiddel speciaal voor mensen die last hebben van tinnitus. De Soundpillow is een kussen dat slapen makkelijker maakt voor mensen met tinnitus door middel van boxen in het kussen. Dit maskeert de piep, ruis of het gebrom dat mensen waarnemen met tinnitus.