A A
23 Service punten
Menu

Selectic hoortoestellen: bij ons tot 40% goedkoper

Selectic is het huismerk van Schoonenberg in Nederland en van AudioNova in België. De hoortoestellen van Selectic komen overeen met de hoortoestellen van het merk Phonak. Het zijn namelijk precies dezelfde hoortoestellen. Phonak ‘verpakt’ deze hoortoestellen als Selectic voor de winkelketens, dus het zijn eigenlijk gewoon Phonak hoortoestellen. Het enige verschil is dat dit hoortoestel tot 40% goedkoper is bij ons dan bij een winkelketen.

Om het overzichtelijk voor je te maken, sommen we onderaan deze pagina de hoorapparaten van Selectic op. Naast ieder hoorapparaat van Selectic staat welk toestel dit van Phonak is. Zo kun je je Selectic hoortoestel makkelijk vinden en bestellen.

Selectic Luna R9-312
Selectic Luna R9-312T
Selectic Luna R9-R
Selectic Luna RC 9
Selectic Luna B9-M
Selectic Luna B9-P
Selectic Luna B9-SP
Selectic Luna B5-SP
Selectic Luna I9-10

Selectic hoortoestellen

Selectic (Phonak) is een merk waarbij moderne technologie, hoge kwaliteitsnormen en een innovatieve drive voorop staan. Dit toonaangevende merk biedt een oplossing voor je hoorbehoefte. De missie van Selectic, en daarmee Phonak, is om de barrière weg te nemen tussen mensen met hoorproblemen en hun familie en vrienden. De missie van het merk is om het stigma dat bij gehoorverlies hoort te doorbreken. Aan brillen en contactlenzen zijn we gewend, waarom zou een gehoorapparaat daarvan verschillen? Daarom zijn ze constant op zoek naar innovatieve manieren om te ontwikkelen. Daardoor kunnen ze de hindernissen voor slechthorenden wegnemen. Iedereen zou moeten kunnen genieten van al het moois dat geluid ons biedt. Het motto van Selectic is dan ook: Life’s on!

Selectic vs. Phonak hoortoestellen

Selectic hoortoestellen zijn dus precies hetzelfde als Phonak hoortoestellen. Daardoor kun je dezelfde kwaliteit verwachten als dat je van Phonak gewend bent. De Selectic hoortoestellen zijn allemaal Luna genoemd, terwijl Phonak meerdere productnamen gebruikt. Je kent misschien de Phonak Q serie, Phonak Audéo serie, Phonak V serie (Phonak Virto) en de Phonak Belong serie (Phonak B) wel. Benieuwd welke soorten hoortoestellen van Selectic overeenkomen met de hoortoestellen van Phonak? Bekijk dan onderaan deze pagina de opsomming van de hoortoestellen van Selectic. Daardoor weet je met welk Phonak toestel je de Luna R9, Luna R7, Luna R5 of Luna R3 kunt vergelijken.

De Selectic hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt daarom kiezen voor een kleur die bij je past. Om van optimaal comfort te genieten, heeft Phonak een reinigings- en onderhoudslijn. Door middel van onder andere reinigingsdoekjes kun je je hoortoestel schoonhouden.

Contact met Onlinehoortoestel.nl

Heb je interesse in een Selectic toestel, maar wil je na het lezen van bovenstaande tekst wel eens een Phonak toestel uitproberen? Bestel dan direct online of neem contact met ons op over de verschillen. Wij lichten je graag toe welk Phonak hoortoestel je kunt kiezen bij interesse in één van de Selectic hoortoestellen.

Wil je liever zelf het verschil zien tussen de verschillende modellen? Vink dan onder het product ‘Vergelijk’ aan en vergelijk de verschillende soorten gehoorapparaten met elkaar. Je kunt ook andere merken met elkaar vergelijken. Wanneer je nog niet helemaal zeker weet welk hoortoestel bij jou past, kun je onze online hoortest doen. Deze gratis hoortest kun je gemakkelijk achter de computer uitvoeren. Hierdoor hoef je het huis niet uit en kun je het op je eigen gemak in een rustige omgeving doen. Daarnaast is het gratis en vrijblijvend!

Heb je vragen over onze service? Stel een vraag aan onze klantenservice of lees onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden.

https://onlinehoortoestel.nl/winkelmand/?cxecrt-retrieve-cart=49125