0,00
0

Waarom zijn wij zo voordelig en hoeveel goedkoper is OnlineHoortoestel.nl eigenlijk?

Bij ons betaal je voor elk top gehoorapparaat merk de allerscherpste prijs. Dit garanderen wij, lees hier meer over onze laagste prijsgarantie.
Wij vinden nu eenmaal dat de beste hoortoestellen toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Hoe wij dit kunnen realiseren? Wij denken nét even anders dan de audicien in de winkel. Bij OnlineHoortoestel.nl krijg je alles wat je nodig hebt voor je hoortoestel: een goede eerste aanpassing van het apparaat, afgesteld op jouw gehoor. Echter, betaal je niet voor onnodige hoge servicekosten. Omdat wij de nieuwste hoortoestellen verkopen van de beste merken, is er tegenwoordig minder onderhoud nodig en hoeft een hoortoestel minder vaak afgesteld te worden. Zo zijn 97% van onze klanten tevreden met de eerste instelling en gebruiken ze pas na 1 jaar een aanpassing direct online.

Doe de prijs check!

Heb jij al een hoortoestel op proef uit een normale traditionele winkel? Dan weet je waarschijnlijk hoeveel een traditionele audicien berekend voor jouw nieuwe hoortoestel. Wij verkopen de goedkoopste hoortoestellen, dat garanderen wij. Vraag daarom bij ons een prijs offerte aan en betaal niet teveel!

Ja ik wil geld besparen

Wij verkopen hoortoestellen tot 40% goedkoper, om een verschil te maken!

OnlineHoortoestel.nl wil goed en beter horen toegankelijk maken voor alle mensen in de wereld. Daarom doneert OnlineHoortoestel.nl bij elke bestelling van hoortoestellen aan de stichting van de Child Welfare Organization Nepal (CWON). Als familiebedrijf werken we sinds 1998 intensief aan onze visie: Goed horen toegankelijk maken voor iedereen in de wereld.


Help jij ook mee?
Ontdek onze impact

Zijn batterijen en eerste afspraak inclusief?

OnlineHoortoestel.nl is gespecialiseerd in het adviseren, verkopen en aanpassen van hoortoestellen. Bij ons betaal je voor elk gehoorapparaat de allerscherpste prijs. Wij vinden nu eenmaal dat de beste hoortoestellen toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Hoe wij dit kunnen realiseren? Wij denken nét even anders dan de audicien in de winkel. Bij OnlineHoortoestel.nl krijg je alles wat je nodig hebt voor je hoortoestel: een goede eerste aanpassing van het apparaat, afgesteld op jouw gehoor. En natuurlijk krijg je er ook meteen een pakje batterijtjes bij zodat je meteen beter kunt gaan horen. Daar zit vooral het grote verschil in prijs. Bij de audicien om de hoek zitten veel bezoeken en nacontroles bij de prijs inbegrepen. Voor een groot aantal mensen is dat niet nodig en die betalen dus eigenlijk te veel. Wil je vaker langskomen bij één van onze gecertificeerde audiciens, dan ben je altijd welkom. Onze audiciens hebben oog voor jouw oren. Voor iedere afspraak die je maakt brengen wij de tijd in rekening die we aan je besteden. Je betaalt dus alleen waarvoor je gebruik maakt. Op deze pagina zie je alle service kosten overzichtelijk onder elkaar. Wel zo eerlijk.

 

We helpen zoveel mogelijk online

Wij beschikken over een grote kennis van online klantenservice. Door veel met internet te werken en de communicatie veelal via dit medium te laten verlopen, besparen wij veel kosten. Kosten die we dus ook niet in rekening hoeven te brengen. Zo houden we goede hoortoestellen voor iedereen toegankelijk. En qua service hoef je je dus geen zorgen te maken. Ook bij ons is er altijd een gecertificeerde audicien beschikbaar om je van service te voorzien, zowel in onze hoorcentra als online.

 

Geen reeks aan winkels

In tegenstelling tot veel grote ketens hebben wij slechts 1 hoorcentrum en enkele servicepunten door het land. We hoeven dus geen tientallen winkels te onderhouden of veel geld aan marketing uit te geven om alle winkels druk te houden. Ook zo houden we de kosten laag voor jou.

 

Geen hoge marketingkosten

Wij maken geen reclame op televisie of radio en besparen fiks op onze marketingkosten. Zo houden we de prijs van een hoortoestel laag.

Wat zijn de verzend en servicekosten?

Bij OnlineHoortoestel.nl betaal je alleen wat je echt nodig hebt. Daarom hebben wij alle kosten, zoals verzendkosten hoe duur een hoortoestel aanpassing is, in een overzicht gezet. Wel zo eerlijk.

Kosten voor service en verzending.

Eerste instelling van je hoortoestel Gratis
Uitgebreide hoortest Gratis
Consult Extra afstelling hoortoestel 49 euro per half uur 95 euro voor een uur
Hoortest Indien geen aanschaf hoortoestel 49 euro
Garantie verlengen Van 2 jaar naar 5 jaar 99 euro per hearing aid
Reparatie Indien niet binnen garantie 145 euro
Reparatie van toestellen ouder dan 5 jaar of bij schade door eigen toedoen Prijs op aanvraag
Extra instelling op afstand (online) Alleen mogelijk bij hoortoestellen die op afstand aanpasbaar zijn 35 euro
Oorstukjes en schaaltjes From 60 euros
Huisbezoek Alleen binnen Nederland
Wil je een concrete prijsindicatie? Neem dan contact met ons op.  

Verzendkosten

Nederland Vanaf 50 euro gratis 4,95
Israël 36,00
Republiek Malta 29,05Vanaf 75 euro gratis
Duitsland 7,99 Vanaf 75 euro gratis
Belgie 7,99 Vanaf 75 euro gratis
Oostenrijk 12.99 Vanaf 75 euro gratis
Zwitserland 12.99 Vanaf 75 euro gratis
Canada 32,00
Saoedi-Arabië 52,80
Verenigde Staten 24,95
Frankrijk 12,99 Free from 50 euros
Polen 14,99 Free from 50 euros
Portugal 15,99 Free from 50 euros.
Spanje 14,99 Free from 50 euros.
Italië 9,99 Free from 50 euro
Denemarken 11,95
Zweden 17,99. Free from 50 euros.
Noorwegen 22,95 Free from 50 euros
Finland 18,99 Free from 50 euros.
Mexico 29,95
Brazilië 24,95
Zuid Afrika 24,95
Hong Kong 29,95
China 29,95
Aruba 29,95
Overige landen 19,95
eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down